Recent content by mogharam

  1. mogharam

    Tips FB-$0.001-$0.01 per like

    :) Terima kasih semua..Selamat mencuba..
  2. mogharam

    Tips FB-$0.001-$0.01 per like

    Salam Warga wangcybers, Sedikit perkongsian dari saye. Cara untuk dapatkan $0.001-$0.01 per like mengunakan Teknik OCPM Fb ads. Saye test market untuk pets dan target United States user sahaja. Ni result yang saye dapat. CTR tinggi ni sekejap je.Lepas 1 hari ads jalan CTR dia akan...
  3. mogharam

    [WTS]Software Spinner+Scraper Private Saya

    Salam TT, Dah test software ni memang 100% unique di mata google.:) Tapi article ni boleh rank ke lepas kite SEO? Saye test paste words lepas execute dlm search box godaddy.com.. dpt result cam ni.. xn--triblftbll-2qie3pa.com is available! ( (tribаlfооtbаll.com) boleh...
  4. mogharam

    Kupon hostgator %50 off hanya untuk 4jam sahaja(2am-6am)-25/7/2013

    ok offer ni dah tamat.thread closed
  5. mogharam

    Kupon hostgator %50 off hanya untuk 4jam sahaja(2am-6am)-25/7/2013

    biase lah Pak Long hostgator ni.hehehe
  6. mogharam

    Kupon hostgator %50 off hanya untuk 4jam sahaja(2am-6am)-25/7/2013

    Salam semua, Hostgator ada offer %50 hosting diskaun hanya untuk 4jam je,kul 6 pagi dah tamat offer.. Code diskaun : HG50 Kalau sape-sape nak beli under affiliate link saye,boleh PM..hehe ..Selamat berjaya
  7. mogharam

    [LIMITED] Bonus Rahsia Pemasaran Video-Bro Zyan

    Thanks Cik Ezord..=)
  8. mogharam

    [LIMITED] Bonus Rahsia Pemasaran Video-Bro Zyan

    Salam hormat Warga Wangcyber, Seperti yang sedia maklum,Bro Zyan kembali dengan produk Rahsia Pemasaran Video beliau. So,saye nak offer bonus kepada Warga WC jika membeli dibawah link saye.. Tanpa membuang masa,anda boleh lihat bonus yang saye offer…...
  9. mogharam

    {TERHAD} Dropship Handphone Berjenama - Ori & AP Set

    Salam Tuan, Saya nak join.Boleh PM details.berminat dengan Set original
  10. mogharam

    Teknik Greyhat: Promosi Affiliate di Youtube.

    Teknik ni memang boleh dapat leads dengan cepat. Tambahan Tips 1.Cloak link dengan Bit.ly sebab link tu memang familiar dengan Youtube User. Lepas tu,kat belakang link yang anda cloak tu letak benda ni " ?=keyword " Sebab anda tak boleh submit direct link mcm ni bit.ly/keyword Contohnye...
  11. mogharam

    Siapa lagi yang Belum START MENGUMPUL LIST.....

    Salam, TT,boleh share sikit tak mcmane nak target cheap keyword ni.. berapa CPC untuk adword yang TT promote tu? boleh tak kalau kita guna direct affiliate link?
Top