Recent content by mnashriq

  1. mnashriq

    17 bahaya lidah

    stuju degn meezwan, tapi bukan mdh nk bersihkan hati...
  2. mnashriq

    Tolong kengkwn suma..berikan aku sedikit motivasi

    klu dilihat balik, rmi yg bgi cdgn fokus, yup, stuju! mmg fokus antra snjata utama... tetapi added value mcm pengetahuan, modal, kelapangan masa, pun amat mmbntu... apa guna ada pengetahuan, modal, tapi tidak ada kelapangan masa... setiap satu elemen yg ada disekeliling kita sbrnnya boleh...
  3. mnashriq

    20 tahun, baru berjaya! Syabas

    mudah2an, ini turning point utk sukan bola sepak negara... teringin nk merasai bahang semasa zaman allahyarham mokhtar dahari, sebb x pernah2 rasa "real bahang" sbb mase tu belum lahir or masih kecik lgi... ;)
  4. mnashriq

    Hidup Pun Macam Hard Disk

    huhu, ni jwpn teknikal.... klu jwpn berkaitan main topic thread ni, eum, boleh sye katakan, "hard disk kehidupan" ni sebuah "hard disk special" yg akan rosak, tapi PASTI boleh diperbaiki... ;)
  5. mnashriq

    20 tahun, baru berjaya! Syabas

    eum, takpe, kita tggu nex piala thomas, klu menang, kita wat thread byk2... <-- ops spamming le plak nnt..~ just kidding~
  6. mnashriq

    20 tahun, baru berjaya! Syabas

    hoho, yeke...~ eum, mgkin elok bgi yg singggah kat thread Motivasi & Inspirasi je dlm WC ni...cth: saye... huhu anyway, tq atas info ni~ ;) p/s: excited msia menang, terus tulis new thread~ hak3
  7. mnashriq

    20 tahun, baru berjaya! Syabas

    Assalamualaikum wbt, Akhirnya penantian selama 20 tahun sejak Sukan Sea 1989, Malaysia berjaya memenangi pingat Emas bagi sukan bola sepak di Sukan Sea 2009! Malaysia 1, Vietnam 0 TAHNIAH & SYABAS! Semoga inspirasi yg ditunjkkan oleh atlit negara mendorong semua warga WC utk terus...
  8. mnashriq

    Hidup Pun Macam Hard Disk

    huhu, alamak sdra supanoob, ada bait2 yg hamba kurang faham di situ~ anyway, trma kash, bru faham cket fngsi RAID
  9. mnashriq

    Hidup Pun Macam Hard Disk

    wah! terima kasih supanoob~!
  10. mnashriq

    Hidup Pun Macam Hard Disk

    Assalamualaikum wbt, Nak share something psl KEHIDUPAN BEKERJASAMA. Sebelum tu, anda tahu bagaimana hard disk berfungsi menyimpan data? Secara ringkasnya, segala proses penyimpanan dan pembuangan data (dll...) akan dilakukan secara rawak ke dalam cluster di dalam hard disk. Kalau...
  11. mnashriq

    saya ada belon.....

    huhu...motivasi yg klaka tapi berkesan...! terima kasih! lalalala~ (sambil nyanyi lagu belon)
  12. mnashriq

    Secupak Tidak Akan Jadi Segantang

    huhu, saya pn boleh kata baru juga dengar~ :)
  13. mnashriq

    [PANAS] 8 Sebab Munasabab Gagal Dalam Affiliate

    terima kasih bro jamal utk info nie... stuju dgn pendapat anda... kadang2 kita dikaburi duit bertimbun2 shngga lpa byk perkara sebnrnya kita perlu ambil kira..~
  14. mnashriq

    Siapakah Otai IM Malaysia Yang Pernah Anda Jumpa ?

    Still humble sifu kita ni~ :rolleyes:
Top