Recent content by missnina

  1. M

    [100% PERCUMA] Nak Buat Duit Online dengan Mudah?

    tip yang sangat membantu. tq tuan atas perkongsian
  2. M

    (infografik) 21 laman web gambar percuma

    terima kasih kerana berkongsi. tak sangka banyak juga laman web yang sedia berkongsi gambar dengan percuma
  3. M

    Petua penjagaan rambut

    jangan lupa pakai serum, boleh merawat rambut rosak
  4. M

    Nak tips pemasaran facebook???

    terima kasih pada yg berkongsi tip pemasaran menggunakan FB
  5. M

    4 tips pemasaran luar kepala otak

    tak pernah cuba lagi teknik ni nak try cuba la mana tahu Berjaya hasilkan side income
  6. M

    Macam Mana Sosial Media Boleh Tampung Hidup Anda???

    dapat jugalah hasil dari social media dengan promosi sikit2
  7. M

    Jana 1st income online

    tip yang sangat membantu untuk saya berjinak2 dalam online bisnes. semoga tuan2 dilimpahi rezeki melimpah ruah
  8. M

    Paksa diri anda sendiri...

    bagus perkongsian ni untuk newbie mcm saya, kena paksa diri baru boleh gerak
  9. M

    Perbezaan Ketara Go Shop' Dari Saluran Beli-Belah Yang Lain

    dulu kan ada smart shop go shop ni cuma lebih interaktif dan ada artis undangan untuk melariskan jualan
  10. M

    Dalam Negara Pelawak Abon sebenarnya bukan orang Jawa

    itulah..sebelum ni ingatkan dia org jawa
  11. M

    Dalam Negara Menu eksotik juadah berbuka arnab goreng, netizen sangka kucing

    tak rasa nak makan bila sekor camni lainlah dipotong2 mcm potongan ayam
  12. M

    Cadangan online shopping websites utk baby

    saya cadangkan sesekali shopping di Lazada, 11street dan personal blog yang jual barangay bayi. untuk penyusuan bayi , saya suka Pump On The Go
  13. M

    Simkad apa paling banyak GB dan murah

    yang terbaik untuk berkongsi data (hotspot) yang mana ya?
  14. M

    Simkad apa paling banyak GB dan murah

    yang terbaik untuk berkongsi data (hotspot) yang mana ya?
  15. M

    Dalam Negara Inti daging sudah basi, penjual martabak tampil mohon maaf

    terbaik pendekatan beliau , patut dijadikan iktibar kepada peniaga lain berlapang dada dan meminta maaf walaupun tak salah, inshaAllah ada hikmahnya
Top