Recent content by mirzack

  1. M

    Munif Hijjaz Trading Berinsentif (MHTB)

    Munif Hijjaz Trading Berinsentif 15 Mac 2016 - 15 November 2016 Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT kerana program MHTB kini telah berusia 7 bulan... masih mentah dan muda lagi tetapi telah berkembang dengan lajunya sejak ia dilancarkan. Sistem MHTB ini telah mengubah landskap perniagaan...
  2. M

    TeknikSimpleClickbank.com

    green.. why..?
  3. M

    Panduan Menjana Duit Clickbank Dengan Power Point.

    terima kasih... ilmu baru dapat nie...
  4. M

    Wangcyber dihack

    hackers Malaysia ye... gurau2 manja la tu... deface jer supaya admin improve security... TQ to hackers & thumbs up to admin for fast action...
  5. M

    Main Saham di Pasaran BSKL

    sesiapa yang beli pada bulan Julai 2013 dah untung besar skang nie... Rm0.035 x 285,000 unit = RM9,975 (kos belian RM10k) Jual harga hari ini Rm0.065 x 285,000 unit = RM18,525 Untung 80% dalam masa sebulan, dapat untung RM8,000 best kan? Kalau modal kita RM50k, dah boleh dapat balik lebih...
  6. M

    2013 Jualan Karnival Hari Merdeka Barangan Elektrik - SenHeng

    ooo... merdeka karnival... Yu Heng Electric, Prima Sri Gombak Batu Caves... tiap2 hari ada raya sale :) lepas windows shopping cuba banding dgn harga YH...
  7. M

    TeknikSimpleClickbank.com

    Update : Perkongsian oleh pengguna TSC di 'support group' tentang sale yang masuk... dan
  8. M

    Perlukan rm3300...

    Salam tuan Hafrul, kalau rujuk post ni, farahaz adalah muslimah #29 sokong & setuju cadangan aliflamra #37
  9. M

    Perlukan rm3300...

    maaf, saya 'rephrase' semula ayat 2cents saya : saya rasa terbaik kalau dana sumbangan dapat tuan aliflamra bantu kumpulkan & direct bank in ke ipt atas nama pelajar + no. matrik. sangat minima risiko 'tersalah guna dana' & dapat meningkatkan keyakinan warga WC yang nak membantu kerana farahaz...
  10. M

    TeknikSimpleClickbank.com

    TSC masih berkesan berdasarkan feedback dalam 'support group' oleh tuan RK. jika tuan RK lambat reply di sini, cuba hubungi beliau di http://facebook.com/rajakamil
  11. M

    Perlukan rm3300...

    saya rasa terbaik kalau dana sumbangan dapat tuan bantu kumpulkan & direct bank in ke ipt atas nama pelajar + no. matrik. sangat minima risiko 'pecah amanah' oleh 'farahaz'
  12. M

    TeknikSimpleClickbank.com

    bump untuk RK. Salam Syawal...
  13. M

    Main Saham di Pasaran BSKL

    Salam, GN3 (“Regularisation Plan”) tu apa ye... adakah kerana syarikat bermasalah...? kod 0088 kat bursa malaysia... cuba tengok report announcement bulan february ada 'public figure' terkenal yang beli 5.5% share apa pandangan tuan-tuan?
  14. M

    Promosi Hari Ibu daripada Himalaya Health Care

    nak raya nie... tak de offer ke...?
  15. M

    Khas Untuk Bumiputera Shj - Keuntungan 1150% dgn Modal 1 x Shj (Bermula RM4,000)

    terima kasih tuan +kool+ yang berkongsi tentang potensi untuk kita jadi jutawan dalam masa 25 tahun. ramai orang kita tak ade impian dan tak berusaha pun nak jadi jutawan... semoga tuan +kool+ dapat berkongsi tips-tips untuk kita menjadi jutawan muslim yang dapat membantu ramai orang... usaha...
Top