Recent content by minzi123

  1. M

    Wajib bayar hutang.

    kalau dah nama ada banyak **** still boleh ka buat **** lain sbb nama kita mesti tunjuk ******** yg dibuat sebelum ni kan.
  2. M

    Wajib bayar hutang.

    aah betul la kalau banyak tempat banyak faedahnya kena bayar tempat lain2
  3. M

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    bestnyaaa.. tu la kena komersialkan lagi produk2 usahawan kecil2 ni.. selalunya rasa produk diorg mmg sedap, ada yg lagi sedap dpd brand yg kita selalu jumpa..
  4. M

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Ckp pasal 5G ni, ada je yg dh start nak bangunkan hotel pintar bg kemudahan pengguna mereka. Cth InterContinental Shenzhen di China dh apply 5G so tourism dpt experience yg awesome nad feeling2 mewah gitu. kita pun boleh lawan gak tu
  5. M

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Jalan ler memana pun dlm msia ni mmg cntik sgt2 dah pun. Janji pandai cari port baik tak sesat tak kena game oke. nk ketenangan mmg tak payah ada line pun xpe. tp kalau mmg nk guna teknologi, kena la cr port yg da upgrade
  6. M

    Samsung s5 hilang kat bazaar ramadhan

    aduhai, s5 baru je lama ? kesiannyerrr. takpe. beli yg baru la dik. kan skrng celcom/bluecube ada promosi EPP plan utk smartphone. ada samsung s5 dan note 3 .. yg penting tu 0% interest rate dan rm0 upfront payment. i pilih huawei ascend 7 dgn EPP, senang utk saya bayar setiap bulan...
  7. M

    nak tanya tentang Samsung Note III rose gold edition? siapa tau?

    mmg cantik tp buat ape nak tukar hp cuma utk cover yg lain? klo hp skrg masih blh guna, guna sajelah..jgn bazir $$
  8. M

    Happy Chinese New Year

    Saye jugak!! Baru menyertai Reimagining Energy contest! Tu cash prizes ok kepada aku, tapi saya memang harap gambar yg ditangkap oleh saya boleh dipamerkan di Galeri Petronas KLCC! Kawan-kawanku, pls support aku!! lantern | Flickr - Photo Sharing!
  9. M

    Malaysian Moto GP 2011

    Wahh, RM120 satu ticket?! Sikit mahal la bagi saye.. Sekarang nak cari free punye ticket.. Nak pi ambil Jorge Lorenzo punye tandatangan!! Tengok wajahnya yang cute ni.. jorgelorenzo.com.. Siapa mau sponsor ticket! Hehe.. Apa-apa ticket pun boleh! :x
Top