Recent content by milobing80

  1. milobing80

    photographer wedding masa depan

    ha'ah, streamyx pun ok lagi wei, ada problem cepat je settle. sbb oredi expert meh.
  2. milobing80

    photographer wedding masa depan

    eh ada je yg jadi, cm tm cuba tanam salad kt parking lot tgh panas kt langkawi tu guna 5g, helok je tumbuh. pastu app smart city tu dah siap, senang la pelancong pi langkawi sana.
  3. milobing80

    photographer wedding masa depan

    korang rasa2 kan makin bertambah tahun ni kan kita tgok ada je benda baru tak pun teknologi baru serata dunia buat. rasa2 kalau bab2 wedding ni, photographer ke videographer ke mungkin dah tak yah guna dslr ke. mungkin phone shj tapi gambar kualiti 4K fuh bukan beshe beshe.
  4. milobing80

    Teknologi Ulasan Apple iPhone X – iPhone Terbaik Yang Pernah Dihasilkan

    leceh lah kalau beli through center sbb kena pakai plan dia ak beli kat kedai biasa je ada installment jgak cuma bezanya kite x perlu byar hp bulan then bill lagi
  5. milobing80

    Samsung galaxy s7 edge dilancarkan secara rasmi di malaysia

    i ade dgar jugak psal S7 ni . tapi xdpat full info sgt . ape bende je yg dorg recover tu ?
  6. milobing80

    Brand mana yang sedap eh?

    mmber aku kata dia penah beli peti kat courts pakai flexicredit. belum smpai tempoh, dia lumpsump smua, courts bagi diskaun harga peti tu. tu yg dia jd regular customer courts. haha
  7. milobing80

    Brand mana yang sedap eh?

    yep. betul tu. ari tu budak uamh aku baru angkat tv besar gila letak kt umah bujang kami. 60' full hd sharp. katanya dapat diskaun 50% beli kat courts. puas hati maen ps4 weh ngan tv besar. haha +HidungBerdarah+
  8. milobing80

    Dato’ lee chong wei juara badminton terbuka korea 2012

    alamak kiasu betui la si Hafiz ni...sendiri dah kalah nak jugak salahkan team mate....iisskk issskkk... kau org baca kat sini.... thestar.com.my/sports/story.asp?file=/2012/4/3/sports/11036511&sec=sports
  9. milobing80

    online biz kat sabah

    is this for real?? free call, video, sms and mms??? loving it already..this celcom plan is for biz used only??? don't mind getting it for my own personal use lol...
  10. milobing80

    baru ku ni

    suka minum milo ais? ku lah nama milobing(miloais)... baru kat forum ni...harap kita boleh jaga antara satu sama lain:)
Top