Recent content by mikke87

  1. mikke87

    Gajet huawei matebook

    Dh namo pong dio wayarless. Hop ni doh tentu ado teknologi terkini. Kot2 dio guna perincian hop 5G gop. bulih lalu blako.
  2. mikke87

    Gajet huawei matebook

    Internet mcm siput tak jadi jugo bang
  3. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Lol, mungkin dia abang ke adik technician tm kot, tau sgt benda tm
  4. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Kalau nak download video atau upload video mmg kena ambil yg lebih panjang, aq bukan org yg bersabar, so aq x suka tinggal kat kampung lama
  5. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    aq x harap sgt mereka blh hasilkan kerja dgn cepat, kalau org kampung nak guna speed internet yg cepat, lebih baik hijrah ke bandar
  6. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Tapi jual kat website yg u list tu bersaing jugak, byk penjual menjual kat website2 tu
  7. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Sekarang saya guna setel je untuk bayar minyak. Lagi save dari paywave
  8. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Dalam minyak 95 Pro Drive ini mereka dah tambahkan bahan api yang baik dengan dapat kesan yang lebih baik dengan jimat minyak kereta. Saya sendiri juga suka dengan kemudahan pump Petronas yang sentiasa ada membaikikan keadaan baik.
  9. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    dulu mcd cafe ada promise beli 10 minuman boleh dapat satu free, sakarang sampai produk petrol pula. Isi minyak ni dapat pulak point mesra
  10. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Boleh juga cara anda, nikmati hidup sarapan McDonald dan 95 Pro Drive tu memang baik kerana baik kepada enjin kereta kerana tambahan kimia yang bantu minyak ini bakar dalam enjin dengan habis kurang bahan kotor.
  11. mikke87

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Saya rasa bukan senang untuk tiru QR code tu, kalau dia senang, syarikat shell pun tidak akan guna cara ni untuk membantu kita mengelak minyak enjin palsu.
  12. mikke87

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Guna smartphone sendiri sudah ok ke, ataupun kena install apps tang tertentu. Tapi cara bagus juga untuk mendapat tahu mana sati minyak enjin yang palsu, tak akan menyesal lepas beli.
  13. mikke87

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Betul, kadang kala masa saya shopping dlm internet. Walaupun saya nampak ada barang macam berbaloi untuk beli. Akhirnya saya pun tak beli juga sebab takut banrang palsu, kena tipu oleh penjual yang jahat.
  14. mikke87

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Barang murah tak semestinya bagus, tapi barang yang selalu jual mahal tiba-tiba ada tempat jual murah mesti ada orang nak beli. Mana tahu kualiti teruk.
  15. mikke87

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Dulu saya pakai petronas, tapi kawan saya comment dia cepat haus. Mula-mula tak perasan, semakin lama semakin ketara situasi dia. Tak boleh buat tahan lama sikit ke minyak enjin dia...
Top