Recent content by mikke87

  1. mikke87

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Berapa fee dia tu kalau boleh tau? Sound interesting pulak nak cuba
  2. mikke87

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Tapi memang mostly dropship untung sikit je kan? Kalau yg yuran tinggi tu tapi untung sama je dengan yang yuran rendah, baik pilih yang rendah je. Patut Kita bayar mahal so that dapat pulangkan yang berbaloi
  3. mikke87

    Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

    Tapi kalau takde modal lagi boleh je start dari dropship dulu. Then kumpul modal dari situ
  4. mikke87

    Luar Negara Panasonic lancar mesin basuh dengan butang 'kari' di India

    Brand panasonic yg front load washer tu memang bersih baju sebab ada technology Blue Ag+ and Active Foam system. So, senang hilangkan bacteria dan kesan kotoran yg degil.
  5. mikke87

    Lucu Kalau terlupa bawak mask pakai seluar dalam pun boleh

    Pakai spender nak jimat ke tu. Dulu aku pkai jugak face mask yg jual kat shopee tpi naik rashes kat muka. Better beli kat watson selesa je pkai harga pun x mahal.
  6. mikke87

    Gajet huawei matebook

    Dh namo pong dio wayarless. Hop ni doh tentu ado teknologi terkini. Kot2 dio guna perincian hop 5G gop. bulih lalu blako.
  7. mikke87

    Gajet huawei matebook

    Internet mcm siput tak jadi jugo bang
  8. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Lol, mungkin dia abang ke adik technician tm kot, tau sgt benda tm
  9. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Kalau nak download video atau upload video mmg kena ambil yg lebih panjang, aq bukan org yg bersabar, so aq x suka tinggal kat kampung lama
  10. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    aq x harap sgt mereka blh hasilkan kerja dgn cepat, kalau org kampung nak guna speed internet yg cepat, lebih baik hijrah ke bandar
  11. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Tapi jual kat website yg u list tu bersaing jugak, byk penjual menjual kat website2 tu
  12. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Sekarang saya guna setel je untuk bayar minyak. Lagi save dari paywave
  13. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Dalam minyak 95 Pro Drive ini mereka dah tambahkan bahan api yang baik dengan dapat kesan yang lebih baik dengan jimat minyak kereta. Saya sendiri juga suka dengan kemudahan pump Petronas yang sentiasa ada membaikikan keadaan baik.
  14. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    dulu mcd cafe ada promise beli 10 minuman boleh dapat satu free, sakarang sampai produk petrol pula. Isi minyak ni dapat pulak point mesra
  15. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Boleh juga cara anda, nikmati hidup sarapan McDonald dan 95 Pro Drive tu memang baik kerana baik kepada enjin kereta kerana tambahan kimia yang bantu minyak ini bakar dalam enjin dengan habis kurang bahan kotor.
Top