Recent content by mikke87

  1. mikke87

    Gajet huawei matebook

    Dh namo pong dio wayarless. Hop ni doh tentu ado teknologi terkini. Kot2 dio guna perincian hop 5G gop. bulih lalu blako.
  2. mikke87

    Gajet huawei matebook

    Internet mcm siput tak jadi jugo bang
  3. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Lol, mungkin dia abang ke adik technician tm kot, tau sgt benda tm
  4. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Kalau nak download video atau upload video mmg kena ambil yg lebih panjang, aq bukan org yg bersabar, so aq x suka tinggal kat kampung lama
  5. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    aq x harap sgt mereka blh hasilkan kerja dgn cepat, kalau org kampung nak guna speed internet yg cepat, lebih baik hijrah ke bandar
  6. mikke87

    Teknologi Manfaat tentang internet dalam kehidupan seharian

    Tapi jual kat website yg u list tu bersaing jugak, byk penjual menjual kat website2 tu
  7. mikke87

    Seven Star Capital S/B - Syarikat pinjaman wang berlesen area kl/selangor

    Nak ambil duit melalui ptongan gaji ni nak kena mntak approval lah bukan main suka2 dorang nak amek semua duit kita.... Lol
  8. mikke87

    Seven Star Capital S/B - Syarikat pinjaman wang berlesen area kl/selangor

    Hahhhh loan tu lah yg ak nak rekemen kan tapi dah org lain sebut...... Boleh je nak pnjam asalkan bukan tentera..... Ok je yir tu process 2-3 hari je.... Kalau untng, hri ni apply esk dah akad
  9. mikke87

    Seven Star Capital S/B - Syarikat pinjaman wang berlesen area kl/selangor

    Ade company loan lain tapi sygnya keje kerajaan je boleh apply. Ko keje ape? Dah setahun keatas x?
  10. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Sekarang saya guna setel je untuk bayar minyak. Lagi save dari paywave
  11. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Dalam minyak 95 Pro Drive ini mereka dah tambahkan bahan api yang baik dengan dapat kesan yang lebih baik dengan jimat minyak kereta. Saya sendiri juga suka dengan kemudahan pump Petronas yang sentiasa ada membaikikan keadaan baik.
  12. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    dulu mcd cafe ada promise beli 10 minuman boleh dapat satu free, sakarang sampai produk petrol pula. Isi minyak ni dapat pulak point mesra
  13. mikke87

    Petrol untuk kereta baru

    Boleh juga cara anda, nikmati hidup sarapan McDonald dan 95 Pro Drive tu memang baik kerana baik kepada enjin kereta kerana tambahan kimia yang bantu minyak ini bakar dalam enjin dengan habis kurang bahan kotor.
  14. mikke87

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Saya rasa bukan senang untuk tiru QR code tu, kalau dia senang, syarikat shell pun tidak akan guna cara ni untuk membantu kita mengelak minyak enjin palsu.
  15. mikke87

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Guna smartphone sendiri sudah ok ke, ataupun kena install apps tang tertentu. Tapi cara bagus juga untuk mendapat tahu mana sati minyak enjin yang palsu, tak akan menyesal lepas beli.
Top