mijie
Joined
Likes
5

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Peluang Di depan mata anda..!!!

    Sudahkah anda join OneX?
    Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
    siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
    Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
    Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
    Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
    Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

    Daftar Sekarang !!
    http://www.onex.me/annarona

    Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

    SELAMAT HARI RAYA

    Yang Ikhlas,
    ANNARONA
    Offline
    salam, bro mijie...encik dah amik medical card untuk wife belum? ada promosi sampai hujung bulan nie...signup dgn 1st month premium dan premium next month free (^^,) hihi
    Offline
    salam. bro, nk tanye, account saye kene limit. mgkn sbb 1st time ade customer dispute. brg tu saya dah hntr, tp die check trackg number kat pos msia tulis number not exist. pastu ade byk option mcm photo id, utilitis bill, invoice from supplier, delivery confirmation, and supllier contact info. saya dah send photo id, fill up delivery confirmation dan gmbr account statement. tp sume tu saya amik pki camera..... skrg ni sy nk kene bagi semua detail yg die nk ke cukup sekadar ic n account statement jer?
    Offline
    bro tanya pasal upah bina blog yer...sorry tak perasan pertanyaan bro zarul
    Offline
    Assalamualaikum..

    Tawaran saya rebate RM10 untuk f2r ya..

    p/s... Insyaallah saya bleh bantu apa yg patut selepas saudara join f2r samada di forum atau YM :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top