Recent content by miecs

  1. miecs

    Dalam Negara Cikgu didakwa rangsang anak murid dalam bilik guru

    gay...gay everywhere, save your family from that pedophile
  2. miecs

    Luar Negara Budak dilahirkan dengan 80 peratus badannya dilitupi tahi lalat

    sila klik siggy sy utk buang tahi lalat, sorry terpromote lak
  3. miecs

    Dalam Negara Kerana penghawa dingin, wanita dipukul jiran dengan topi keledar

    report polis siap la ke jail jiran tu makan xhabis la menyesal xguna
  4. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Lama xbump tahun 2016 ni. Masih ada sila PM ye
  5. miecs

    Dalam Negara Bayi ditemui dalam kotak di dalam longkang

    ibubapak baby ni patut disula... berzina xhabis2
  6. miecs

    Luar Negara Samsung gantung jualan Note 7 kerana bateri meletup

    rip samsung, but got exchange one to one program should not be any problem
  7. miecs

    Buat duit dalam USD dengan live streaming

    pm sy jugak
  8. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Thread kat wc sunyi daa...hehe. Kalu kat carigold berdesup org pm dan order. Id sy miecs juga. Lebih 50pcs terjual disana, sini mungkin kurang pelawat ke website kot. Hehe Admin shuth kalau bro buat sesuatu utk tingkatkan traffic diforum ni tentu lg meriah disini. Cth bagi free je thread org nk...
  9. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Silap faham tu bro. Hehe. Sy tulis guris bukan toreh. Maksudnya dgn guna pencungkil gigi jenis kayu yg akan diberikan nnt letak krim tu atas tahi lalat secara gurisan agar krim tu terletak elok pada atas tahi lalat dan xjatuh ke atas kulit muka. Harap maklum, soalan bagus terima kasih kerana...
  10. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Pada sesiapa yg suka privasi boleh watsap sy di no. diatas. Tqvm
  11. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Tak perlu jadi artis kot hehehe Kadang2 ada wanita banyak sgt tahi lalat rasa rimas dan nk buang Lelaki pulak ramai ada masalah kutil dan ketuat. Hehe
  12. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Sebarang pertanyaan boleh dibuat dithread ini. Terima kasih pada yg pm dan whatsapp saya. Produk terlajak larissss. :)
  13. miecs

    WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

    Product REMOVA100 Produk riadah membuang tahi lalat, ketuat, kutil dan lain-lain dengan sendiri (D.I.Y) bagi menambah kecantikan dan keyakinan diri Remova100 diadun dari botani, rempah ratus dan herba nusantara seperti pokok lipan, pokok gajus, bunga lawang, , bunga cengkih, kayu manis...
  14. miecs

    VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

    lama xbump thread ni... servis vpn ni masih ada...sila klik first post jika berminat
  15. miecs

    VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

    selalunya user celcom yg paling ok...ko dah semak latest tip and trick kat laman web epahngi? ada update disitu.
Top