miecs
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Assalamualaikum bro... nak tanye mengenai vpn yang bro promosikn skng ni... kalau gune maxis skmm,ade problem x??...cthnya qouta maxis skmm masih x unlimited...sebab saye ade dengar ura2 mengatakan......kalau gune maxis skmm ni buat vpn....vpn ssh nak jadi...sebab setting die ssh...btol ke x bro??? harap bro dapat balas dgn segera....tq bro
    Offline
    Assalamualaikum, maaf sebab lewat balas. Promosi kami dah tutup sebab sekarang 16hb. Sample untuk fungsi macam kehendak bro tu masih belum lagi ada dalam client list kami. Tapi untuk fungsi yang lebih advance, kami pernah buat beberapa system mlm. Bro bleh check di www.ebaseworks.com.

    Untuk setup market place seperti kehendak bro, sekarang sekitar rm1500 (tidak termasuk domain dan hosting).
    Offline
    timakasih....sy sdg buat ebook (bergambar stepbystep) ttg benda ni...utk bantu newbie WC mcm saya mula2 kenal IM dulu 2008, tp blm siap lg lah, insyaAllah akan saya umumkan bila dah siap..tunggu yer!
    Offline
    salam saudara miesc..
    ada komen sikit saya nak buat...cover ebook tu agak kurang menarik.
    saya boleh tolong buat satu utk saudara miesc. jangan risau saya buat free jer. sekadar membantu :)

    Biar kita meriahkan lagi industri internet bisnes ni. kalu sadara berminat sila pm saya ye
    Offline
    pergi kat user cp --> Edit Signature --> pas tuh masukkan coding banner tuh dalam kotak situ
    Offline
    apa khabar
    ini tawaran maha hebat


    e-book "jana wang rm20 dalam 7minit" yg brharga Rm40,sy akan buat
    pRomosi gila2 yg brhrga rm20,akan
    disertakan sekali percuma bonus super ekslusif e-book
    "100% cara menjana wang dengan dengan benar & tepat melalui internet"

    *beserta bonus2 yang laen*

    ini adalah promosi gila2

    saya jamin pembaca dengan arahan yg betul akan mendapat pendapatan semula dalam 3 jam

    sila me'hubungi saya sementara saya tidak
    menamatkan tarikh promosi

    farisafandi@yahoo.com
    farisafandimisman@gmail.com

    no yg diberikan hanya untuk urusan pembelian sahaja

    0177977646
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top