Recent content by mesol

  1. mesol

    Rahsia Penyedia Servis SEO! Dapatkan RM & USD Pertama Anda Dari Internet

    saya dh wat servis SEO nie hampir 3 tahun. Alhamdulillah, lepas la wat duit minyak tiap-tiap bulan..
  2. mesol

    Servis Manual Submit ke 23 Social Bookmark

    ada jer, servis still jalan.
  3. mesol

    PERMULAAN bagi yg mahu berMULA menyimpan EMAS

    Terima kasih atas nasihat ar-rahnu. Kalau setakat 10 dinar, tak berbaloi untuk di arrahnukan n rotate duit pajakan. Betul-betul. Cuma nak sedikit kepastian untuk silver. Since silver ni takde tempat untuk jual balik di malaysia, silver PG la kan yg terbaik untuk masa ni? tp saya suka kumpul...
  4. mesol

    PERMULAAN bagi yg mahu berMULA menyimpan EMAS

    saya beli 1 dinar sebulan, itu je yang saya mampu. cuma mahu dapatkan pendapat di sini, adakah berbaloi untuk saya arrahnukan? atau kumpul dulu mungkin dh cukup 10 dinar baru arrahnukan? satu lagi, bagaimana dengan silver?
  5. mesol

    Dapatkan Harga Emas Termurah Di Sini!

    saya pi singgah pasir mas la, dekat dh tu ngan umah
  6. mesol

    Servis Manual Submit ke 23 Social Bookmark

    website BM saya tak rekemen bro, tak nampak effect SEO dia..
  7. mesol

    Panduan TNX 2009 - Open For Sale

    Lama takde update nie..
  8. mesol

    Dapatkan Harga Emas Termurah Di Sini!

    bro, kalau nak jual emas kne cepat reply. harga emas daily bertukar..
  9. mesol

    Dapatkan Harga Emas Termurah Di Sini!

    bro, xde official website ker?
  10. mesol

    [SCRAPEBOX] Blog Commenting Service | Comment Dekat Blog Orang Sampai Muntah!

    korang harvest auto-approve blog dlu ker ikut kehendak keyword customer. Ker blast jer?
  11. mesol

    Servis Manual Submit ke 23 Social Bookmark

    @omecool20: saya dah terima payment dan details site saudara. Dah cun sume, saya bleh proceed.
  12. mesol

    Servis Manual Submit ke 23 Social Bookmark

    @Rash: Yes, autopligg ni bagus untuk indexing juga. Kalau nak servis ni, saya boleh blast 50 autopligg untuk setiap url. 200 autopligg = rm5 50 autopligg = 1 url 200 autopligg = 4 urls
  13. mesol

    PASTI GEMPAK Servis Bina e-Commerce Shop Dalam Facebook....!

    saya berminat dengan pakej reseller, cuma ada 3 soalan: 1. boleh maintain sendirik tak product tu? Maksudnya upload, letak description tu, saya buat sendiri. 2. currency dalam usd sahaja? ringgit tak boleh? 3. payment method: paypal, credit card shj?
  14. mesol

    Servis Manual Submit ke 23 Social Bookmark

    @WikiServo: $2 tu dah tak applicable. Itu harga 2 tahun lepas. Thread title kat WC nie tak boleh edit. Sorry for confusion. 1. Popular 100+ Social Bookmark Submission = RM15 / $5 2. Autopligg Blast = RM5 / $2 3. Web Directories Submission = RM15 / $5
  15. mesol

    Servis Manual Submit ke 23 Social Bookmark

    dah siap submit tadi. email report pun dah send tadi. itrader pun dah bagi tu. hikhikhik...
Top