Recent content by merriebrownie

  1. merriebrownie

    Rambut kering

    yeee cuba lah nnti. mana tahu ok ke kan. time2 wfh ni lah semua bnda boleh try nnti rambut mkin sihat lgi best senang tkde nk stress dh, harga pun tkmahal mampu milik je, sye mmg rekomen dia punya leave on cream tu awk sgt lah kena cuba.
  2. merriebrownie

    Rambut kering

    yg ni baru nama dia safi shayla supa smooth fragrant, yg best dia ada leave on cream tu extra lah boleh pkai tkperlu basuh bgi rambut yg slalu kering ssuai pkai.
  3. merriebrownie

    Rambut kering

    oooo menarik, skrg dh macam2 product yg dh upgrade. baru nmpk tadi pasal leave on cream nii bahan yg dia pkai pun best jee sbb ada bce ckp tkperlu basuh lepas pkai wlaupn dia sma mcm conditioner.
  4. merriebrownie

    Rambut kering

    eh minyak amla tu yg mana satu best ke? mcm sye pkai audace shampoo so far ok cme mcm nk cari ssuatu yg bleh kurangkn rambut kering je nii, shampoo apa eh tu awk?
  5. merriebrownie

    Rambut kering

    awk cbe pkai shampoo utk tumbuhkn rambut atau utk elakkn rambut gugur mcm tu. lgi satu try pkai jugak hair tonic.
  6. merriebrownie

    APA bisnes maju zaman Covid19 ?

    Kene take consideration bila dah maju. Image company pun kena jaga, branding tu penting. Contoh sekarang orang nak company yang menuju ke arah eco friendly, no animal testing, foods from natural source. Ikut trend tapi kena jujur dengan ingredient product tu
  7. merriebrownie

    APA bisnes maju zaman Covid19 ?

    Tentukan jualan.Mula dengan modal yang kecil. Mula dari perniagaan online. Sebab perniagaan online sangat mudah diuruskan berbanding bertapak di kedai yang perlukan perbelanjaan utiliti agak besar. Cari target market. Jika jual pakaian wanita, fokus pada target market wanita terlebih dahulu...
  8. merriebrownie

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Termasuk allergen sekali elok laa kalau basuh comforter, selimut, cadar. Harga standard laa mesin basuh sekarang. Betul bagi aku cari brand yang tahan lama dan banya function okay laa...
  9. merriebrownie

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Ada 4 preset suhu yg boleh guna. Basuh selimut cadar senang bagi hilangkan hama pepijat tu tekan button suhu yg khas utk allergy je
  10. merriebrownie

    Cara pilih barang elektrik rumah

    Brand panasonic mmg power n tahan lama. Ada jgk tngok mesin basuh panasonic ni guna technology blue ag+ kalau x silap boleh hilangkan bakteria
  11. merriebrownie

    Dalam Negara Share cara jaga kebersihan time covid

    Aku pun suka mesin basuh yg smart wash. Mesin basuh ni pun boleh sense level n suhu air jugak kan. Berbaloi jgk kalau beli sebab boleh jimat air letrik.
  12. merriebrownie

    Dalam Negara Share cara jaga kebersihan time covid

    Putaran mesin basuh slow mcm spin ni tnggu masa nak rosak je. Rumah aku mesin basuh putar kuat sngt sampai baju tu jadi mudah lusuh & luntur warna
  13. merriebrownie

    Luar Negara Panasonic lancar mesin basuh dengan butang 'kari' di India

    I dari dulu prefer panasonic over other brand sebab tahan lama. Service plan pun okay. Technology pun upgraded siap ada Ag+mode yg eliminates 99.99% of bacteria.
  14. merriebrownie

    Luar Negara Panasonic lancar mesin basuh dengan butang 'kari' di India

    Better beli front load yg ada Blue Ag+ technology tu. Senang kerja nak hilangkan bacteria terus. Harga pun affordable je sesuai dgn technology yg ada.
  15. merriebrownie

    Petrol utk kereta dan motor

    Dah nak kene tukar kereta la tu huhuhu, tak pun awak pakai petrol lain.
Top