merriebrownie's latest activity

  • merriebrownie
    merriebrownie replied to the thread Rambut kering.
    yeee cuba lah nnti. mana tahu ok ke kan. time2 wfh ni lah semua bnda boleh try nnti rambut mkin sihat lgi best senang tkde nk stress dh...
  • merriebrownie
    merriebrownie replied to the thread Rambut kering.
    yg ni baru nama dia safi shayla supa smooth fragrant, yg best dia ada leave on cream tu extra lah boleh pkai tkperlu basuh bgi rambut yg...
  • merriebrownie
    merriebrownie replied to the thread Rambut kering.
    oooo menarik, skrg dh macam2 product yg dh upgrade. baru nmpk tadi pasal leave on cream nii bahan yg dia pkai pun best jee sbb ada bce...
  • merriebrownie
    merriebrownie replied to the thread Rambut kering.
    eh minyak amla tu yg mana satu best ke? mcm sye pkai audace shampoo so far ok cme mcm nk cari ssuatu yg bleh kurangkn rambut kering je...
  • merriebrownie
    merriebrownie replied to the thread Rambut kering.
    awk cbe pkai shampoo utk tumbuhkn rambut atau utk elakkn rambut gugur mcm tu. lgi satu try pkai jugak hair tonic.
  • merriebrownie
    Kene take consideration bila dah maju. Image company pun kena jaga, branding tu penting. Contoh sekarang orang nak company yang menuju...
  • merriebrownie
    Tentukan jualan.Mula dengan modal yang kecil. Mula dari perniagaan online. Sebab perniagaan online sangat mudah diuruskan berbanding...
Top