Recent content by mern

  1. M

    SCAM??

    hm... akmal nie org yang buat tsunamiwang.com kan?? ehh.. betul ke apa yg dia offer tu?? ebook dia tu?? kalau ok.. aku nak try beli.. kalau tak.. cari lain.. hehehe minta pendapat korang.. trimas!!
  2. M

    RAHSIA-RAHSIA USAHAWAN INTERNET

    rasanya boleh ke kita buat seperti mana yg shut buat?? sebab saya ada juga terbaca beberapa website seperti tsunamiwang.com... kebanyakan menggunakan google adsence, yahoo, clickbank paypal.. tapi clickbank dah ban kita kan... so saya nak baca lebih banyak tentang adsence nie... harap2 forum nie...
  3. M

    RAHSIA-RAHSIA USAHAWAN INTERNET

    hm... cam mana nak mula bisnes internet nie haa??? sampai sekarang saya masih tertanya tanya... saya dah banyak buat rujukan tapi masih tak tahu macam mana nak mula.
  4. M

    RAHSIA-RAHSIA USAHAWAN INTERNET

    lepas tu ................??
  5. M

    Ajar saya supaya tak bodoh!!

    saya baru je mula nak berjinak2 dlm dunia internet nie... dan saya nampak memang banyak sangat peluang untuk menjana duit. tapi lepas ke baca forum nie memang terkilan lah sebab clickbank dah ben MALAYSIA!!!!!!!!!! *&^%$#@#$%^ apa yang kita bangga sangat dengan malaysia nie?? sebab org2 yg...
Top