Recent content by meijimeijiji

  1. M

    Your favorite Dumpling Recipe.

    what so special with their "newly improved wanton mee"? previously not good meh?
  2. M

    Your favorite Dumpling Recipe.

    need 30min duration to get to there, will find one weekend to shopping at mid valley and eat at there
  3. M

    Your favorite Dumpling Recipe.

    waa dilema.. i desserts king oh. HAHAHAHAHA.. like that may visit sometime. klang got ar?
  4. M

    Your favorite Dumpling Recipe.

    i don't like to eat dim sum, i just like to eat dessert....everytime my fren jio me go to eat dim sum sure i will reject
  5. M

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Selain jadi nak menghargai korang, ingat ya, saling tolong menolong dapat keluarga yang bahagia...
  6. M

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Yang ni iklan kelaka dan best....
  7. M

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    mgkin nak bagi message tentang positive thinking kut
  8. M

    Petrol untuk kereta baru

    Banyak promosi sekarang.. kutip ganjaran pun bagus, boleh tukar petrol free...
  9. M

    Petrol untuk kereta baru

    Tangok staff dia pakai warna hijau sudah tau~ tak payah teka lagi... Tapi saya tak pergi test, tak tahu petrol baru dia betul sedap pakai ke tidak...
  10. M

    Housewife Problem

    Based on my observation, I think their price is affordable, because that is depend on you, if want the experienced nurse then you need to pay more but the cost is not too high also.
  11. M

    Housewife Problem

    I recommend you to find charity institution, try to google it or ask your neighbor maybe can help you to get more information.
  12. M

    Tiket Flight Murah

    betul kot, lain bank credit card x dpt tukat ticket, dan guna point pun byk... aku pun nak apply satu ni supaya senang kumpul big point ni...
  13. M

    =( Malas topup selalu

    eh, kalau ak baik guna prepaid sebab postpaid kite mesti jarang guna pnyer percaya lah jgn membazir melainkan kamu tu org kaya.. mane2 postpaid plan bagi ak membazir je kalau pakai sebab dorg offer data internet byk gile mcm mane nak abes kan dalam mase sebulan.. cube pikir elok2. +Ehem+
  14. M

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    gile mahal kot iPhone ni...!nasib baik la kau cantik,slim dan x pernah ade masalah dengan aku!sbb tu lah x kira mahal mana pun kau aku tetap akan beli!kopak la aku..!
  15. M

    Ada sape-sape pakai Xpax tak?

    Maxis mahal ! aku pakai kejap jer dia mcg cakap ineternet aku dah habis kuota . penipu doh
Top