Recent content by meijimeijiji

  1. M

    bisnes online first timer

    Ultra low latency, maksud line tu tak lag langsung kan??
  2. M

    bisnes online first timer

    Saya tengok kat article seperti Subang dan Putrajaya sudah testing 5G tu...
  3. M

    bisnes online first timer

    Apa maksud byk apps??
  4. M

    sukan di rumah

    But, 4G ada LTE, knp 5G tak payah LTE??
  5. M

    sukan di rumah

    Tapi yang ni belum launch kan??
  6. M

    sukan di rumah

    Unstable atau stable tu masalah 4G , 5G akan dtg ni, TM jadikan 5G ni lagi cpt dan stable tau
  7. M

    kelebihan 5G stand alone

    Apa yg saya tau, Sekarang Maxis dan Celcom telah kerjasama utk launch 5G ni
  8. M

    kelebihan 5G stand alone

    SA (stand alone) tak senang buat tau, lagi pun apa masalah hanya tanggung dgn sendiri tanpa sesiapa dari Telco lain dtg tolong tau
  9. M

    kelebihan 5G stand alone

    apa yg kita tau yang 5G ni dpt jadikan line ultra low latency, jadikan ni cpt tau
  10. M

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    Sekarang kat initial step, step ni, nak testing byk dan jadikan line tu dpt guna dan enjoy dgn seluruh Malaysia
  11. M

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    Tak pun TM kat 4G tak slow juga, tapi jadi kan 5G lagi cpt dan TM ni plan utk stand alone tau...
  12. M

    Ubi Kucai

    Sbb byk industry kena guna 5G utk operasi kat technology ni
  13. M

    Ubi Kucai

    Then mesti best lah... save cost
  14. M

    teknologi medikal 2020

    Apa yg saya tau, Dec' 19 langakawi sudah buat trial 5G tu...
  15. M

    teknologi medikal 2020

    Coverage best?? tapi internet speed cpt ke tak, sekarang kat 4G je, tapi 5G bila nak datang ni
Top