Recent content by meerijuana

  1. M

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    Betul tu bro, kita ni bkn setakat kena goreng, dah tahap rentung dah ni..Duit abis, habuk pun tarak..
  2. M

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    Betul tu bro..firasat aku lak mcm ni. Cara dia ni, hit and run. Sell usb fake tu kat ebay, dpt duit suruh buyer bg +ve feedback coz payment hold. Bila paypal release dia hantar usb fake tu kat buyer. Pastu buyer terima, complaint kat dia, dia buat donno je. Pastu bukak account lain. Dia ada cite...
  3. M

    Masih REALIABLE ker AN sebagai dropshipper?

    Yup bro...tracking no, invoice...guna AN mana ada semua2 ni..aku screenshot jerlah mana yg patut..6/12 ni cukup 1 bln paypal aku limited access.
  4. M

    Masih REALIABLE ker AN sebagai dropshipper?

    Aku pun tak pasti bro..DSR aku sblm ni 4.4 utk shipping date, aku buka td dah naik 4.5..aku ada tanya ebay, dia ckp kena settle limited access paypal dl. Yg ni lagi 1 hal, dah dkt 1 bln tak resolve pun lg. Abis segala menda dah aku screenshot. Dlm tu ada dlm 350 usd..Buntu btl aku. Akaun ni aku...
  5. M

    Askm bro...adwani byr blk x duit bro..aku ingat nk refund gak ler.

    Askm bro...adwani byr blk x duit bro..aku ingat nk refund gak ler.
  6. M

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    Celakak...huhuhu...tuk guru salah ni aka ayah pin.
  7. M

    Askm bro...dah cuba tak mintak refund dari adwani???Dpt x???

    Askm bro...dah cuba tak mintak refund dari adwani???Dpt x???
  8. M

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    Dah lama kena bro...dlm bulan 7 lagi..bengkek jer hati aku...huhuhu...selama ni aku pendam jer dlm hati, bila aku bukak kat sini, ramai jgk yg rasa mcm aku rasa..hahaha
  9. M

    Masih REALIABLE ker AN sebagai dropshipper?

    Lagi satu shipping time..aku ada buka 1 akaun bln 8 br ni..100% jual brg AN. Bl aku buka seller dashboard, terkejut beruk aku..Requirement utk bronzle power seller..aku punya, sangkut dkt shipping time 4.40...yg lain ok..Lg 1 masalah selling limit dr ebay..dah 3x aku kena akaun yg...
  10. M

    kisah ebayer bernama adwanigallery..

    MEH AKU DEFEND ADWANI GALLERY.... RM 888-Pendedahan exclusive produk fizikal + khidmat nasihat seumur hidup. Yang aku dapat. 1. Bagaimana nak deal dgn alibaba utk usb 64gb palsu.(Dia tak cakap usb ni palsu). 2. Negative feedback dari buyer. Brg xde kualiti. 3. Dispute bertimbun2. 4...
  11. M

    Siapakah anda?

    nickname : meerijuana Umur : 29 Jantina : Lelaki Status : Kawin Pekerjaan : UT Man Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Baru nak start...huhuhu Lokasi : Temerloh Pahang Laman web : http://kakibola2u.blogspot.com P/S: Buah cempedak di luar pagar, ambil galah tlg jolokkan...
Top