Recent content by mdlut

  1. mdlut

    salam jamal..saya nk ucap thanks la sangat2 atas ebook 'buat ebook' jamal tue....nmpak lebih...

    salam jamal..saya nk ucap thanks la sangat2 atas ebook 'buat ebook' jamal tue....nmpak lebih jelas proses2 buat ebook nie, hope boleh tukar2 pndangan..
  2. mdlut

    Aku sanggup bayar walau beribu pada siapa yang sanggup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    bro.. saya dok penang ja.. nak belajaq takat photoshop buleh la...haha.. camtasia buleh sikit....
  3. mdlut

    ada paypal x? nak beli

    ada paypal x? nak beli
  4. mdlut

    ada sesiapa pernah join http://cergastraining.com/ Saya nak join tapi.......

    saya dah beli...yg clickbank 2:) baru habis baca separuh (manual dia ada 2 bahagian, 1 utk affiliate, 1 lagi utk publisher) tp video x sempat tgk lagi.... nak review ke?:) kalau sesiapa yang nak beli, better beli melalui paypal, boleh terus dapat link...xde la timbul prasangka buruk pada...
  5. mdlut

    Kenapa Melayu kelantan banyak hebat dan berjaya di Malaysia?????????

    haha..org mana2 pun x kisah, janji Melayu tapi, pada pendapat saya, kejayaan orang kelantan lebih senang nampak...sbb: 1. Kat Kelantan byk org Melayu, jadi, kejayaan orang2 di kelantan tidak dibayangi oleh bngsa lain (terutama cina). Berbanding dengan negeri lain, kejayaan org melayu...
  6. mdlut

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku juga perlu..haha:p
  7. mdlut

    Letih..malas tapi kena paksa juga......

    mula2 je terPAKSA bila dah lama2 jadi terBIASA bila terbiasa jadi SUKA bila dah suka baru boleh KAYA:p pokoknya, paksa mula2 je..hehe
  8. mdlut

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Perghh...dengan ebay je smpai boleh buat kawen... pttla ramai ckp ebay nie lubuk emas!! nie yang makin semangat nie, sbb saya pun target nk kumpul duit kawen gne eBay je:);)
  9. mdlut

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam semua... ada sapa2 pernah kena suspend psal seller non-performance policy tak??? saya kena suspend pasal nie, tapi saya tak apa sebabnya dan kenapa ebay pilih saya?? feedback profile saya ok je, msa kena suspend tu, ada 48+ve, dan 4-ve feedback. saya penah tanya ebay life...
  10. mdlut

    Boleh ke join ebook????

    pelik2..haha:p, nt sy nk ajak dia teman la, bole dia byrkan kat saya
  11. mdlut

    Rahsia Punggung - Mai Kita Tengok !!

    haha....rahsia tahi lalat ada rahsia mata ada... la nie rahsia punggung plak dok ada...... sapala rajin dok membongkar rahsia punggung nie....haha:rolleyes:
  12. mdlut

    Masalah-masalah newbie..

    Boleh citer sket pasal software nie...mana nak dapat bro?? kena beli??..
  13. mdlut

    Masalah-masalah newbie..

    Assalamualaikum w.b.t buat semua warga W.C Nie adalah post pertama saya ni W.C, harap dapat respond lah yer.. Lepas baca post bro mamatpenang, saya pun tergerak hatilah nak share masalah-masalah yang saya lalui sebagai newbie. Saya pasti newbie lain pun hadapi masalah yang sama. Antara...
  14. mdlut

    hye..ada paypal x? nak beli nie

    hye..ada paypal x? nak beli nie
  15. mdlut

    bro..nak beli paypal ke? saya ada 400 usd, rate 3.4

    bro..nak beli paypal ke? saya ada 400 usd, rate 3.4
Top