Recent content by mdhilmi

  1. M

    planhoster.com ni wujud lagi tak

    Kalau ikutkan, sampai hari ni aku x pernah pun lagi terminate akaun terus disebabkan masalah script2 yg mcm tu. Saudara kasyidi sendri pun aku ada bgtau. Terus jek dia buang autoresponder dia. Itu yg bertanya selepas aku suspended akaun dia la. Yang jadi masalah, bila akaun aku suspended...
  2. M

    planhoster.com ni wujud lagi tak

    Hang ni lawak gak.. Hang order mula2 dulu rahsiabiz.com.. pakej PH Premium, kira dapat free 1 domain. Bila hang renew, dah tentu aku renew rahsiabiz.com jek.. Pastu hang mintak tukaq domain utama ke product-online.org.. aku dah tukaq.. bila x bayaq utk renew, takkan aku nak renew plak...
  3. M

    planhoster.com ni wujud lagi tak

    ada yg terasa ke? awat, kalau nak meniaga.. ayat nak kena sentiasa skema? kalau customer kurang ajar pun, kena duk diam gak ke? zaman la bukan semua customer always right.. sib baik ni meniaga cara on9.. kalau kat pasar malam tau la aku nak halau camana kalau customer kerek sgt.. selagi...
  4. M

    planhoster.com ni wujud lagi tak

    Bro, akaun ko mmg kena suspended pun. Sejak 19 Okt. lagi dah kena suspended. Sampai kesudah la takkan boleh bukak. TOS kena la baca.. apa yg bole, apa yg x bleh buat.. Korang tau komplen jek.. sendiri bikin susah, nak salahkan org lain.. bisnes untung ribu2, pakai la autoresponder berbayar...
  5. M

    [BONGKAR] Kicking Adwords = Beating Adwords

    kalau tgk mmg sama.. aku x beli KA, tapi aku mmg beli BA. Memang ada part tuh... cuma nak compare lebih2 x tau la.. sbb KA x dak..
  6. M

    Berkenaan bisnes GDI

    aku x der plak masalah, Aku pakai celcom broadband gak la.. Mungkin sistem cookies kat pc bro tuh.. cuba clear cookies GDI tgk..
  7. M

    Berkenaan bisnes GDI

    Join dgn sapa? semua menda tuh boleh setel sekejap jek.. ada cara..
  8. M

    Berkenaan bisnes GDI

    Contact jek terus en yusof kita tuh.. lagi bagus kalau dapat p rumah dia.. belajaq depan2.. hehehe
  9. M

    Pejabat Asia Ceramik Di Serbu

    Dah banyak kali dah kena serbu.. Tapi tetap maintain cam biasa.. x der kes.. kali nih, x tau la plak..
  10. M

    Memperkenalkan kepada anda... Niagadigital

    aku respek en. mhd yusof nih.. mmg power.. bermula dr bawah, tapi terus meletup.. 100% buat online MLM..
  11. M

    Beberapa Blog & Website Untuk Dijual *** Murah ***

    TV series blog sold to bro Azwan. Lain2 masih terbuka tawaran.
  12. M

    [Limited] Account YSM $200 untuk dijual....

    Dah test ads? Jalan ke x? sy berminat nak beli kalau ads jalan.. atau ada warranty kalau ads x jalan.. menda nih dah penah berlaku, sbb tuh tanya awal2..
  13. M

    Beberapa Blog & Website Untuk Dijual *** Murah ***

    Harap2 bro tau apa yg bro post.. Tak baca 1st Post ke Bro? Tajuk pun nak jual, bukan servis. Apa masalah bro sbenarnya? Red rep utk. post bro jika tiada apapa penjelasan mengenai post anda di atas dalam masa 2 jam dr post nih. TQ
  14. M

    Beberapa Blog & Website Untuk Dijual *** Murah ***

    Dah sent PM. TQ kerana berminat.
  15. M

    Beberapa Blog & Website Untuk Dijual *** Murah ***

    ***UPDATE*** TV Series Blog Bid terkini RM300 oleh Bro. Azwan. TQ
Top