mayonis
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Bro post0_tzm... Nanti kalau ade lagi sye akan letak thread tue di stikcy dan inform pada semua yee ....

    Bro matcom...Semua detail ada sye nyatakan pada thread yg saye buka tu...
    Offline
    bro, nak tanya.. adsense masyuk ada lagi tak? pembayaran sekali atau tiap2 bulan? pendapatan tu sekali ke atau tiap2 bulan?
    Offline
    Nama domain: aurakuasaminda.com
    Nama produk: Rahsia Membongkar Potensi Minda Separa Sedar Tagline Produk : Rahsia Dan Teknik Untuk Membongkar Kekuatan Minda Separa Sedar Dalam Menarik Kekayaan Dan Kejayaan Dalam Hidup.

    Lain-lain perkara untuk dimasukkan saya pun takde idea..Saya serahkan kpd sis laa untuk design sumenya..pemilihan warna sume..sbb saya mmg zero tentang design ni..:) Saya serahkan pada kreativiti sis utk design all the thing pasal minisite ni, bersesuaian dengan konsep ebook saya tu..Apa2 hal PM saya or add ym sy: mantim_84@yahoo.com kalau ada nak tanya apa2 sis..:)TQ
    Offline
    Yeah, korang ni dok main gaduh muka bulat jer.. Last2 muka saya jugak yg hencem kan..?! :p
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top