Mawardee
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    huhuhu... saya nampak, ramai juga yang tanya soal-soal penting di
    ruang visitor messages ni... :)

    saya cuma nak nyatakan, yang, fungsi visitor messages ni tiada
    notifikasi pop-up seperti yang ada pada fungsi private messages (PM).

    jadi, saya cadangkan, untuk hal-hal penting, terus sahaja PM
    Mawardee. insyaALLAH, Mawardee akan aware dengan PM-PM anda... betul
    tak Mawardee ? heheheh... :D

    p/s: nyatakan ini... bimbangkan kalau-kalau mesej yang ada di sini
    adalah penting, dan Mawardee tidak dapat lihat dengan kadar yang
    segera... kelak, ia akan rugikan banyak pihak...

    just my 3 cents... :D

    p/s: sebab tu... saya tidak aktifkan langsung visitor messages di
    profile saya... huhuhu... :D
    F
    Offline
    bila nak dapat laman web squeeze pnye software tuh? dah lame beli...
    Offline
    assalamuaikum....mawardee saya nak tanya sikit..jika saya masih tak ada blog dot com..boleh ker saya jana wang dgn clickbank ni???terima kasih...
    Offline
    assalamuaikum marwadee...saya newbiz kat sini tunjur ajar dari marwadee amat saya perlukan bagi memulakan langkah dalam perniagaan internet ini...terima kasih..
    Offline
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada Mawardee... :) sila beri tunjukajar ya... :)
    Offline
    Assalaimualaikum.....

    Saya sudah htr bukti pembelian ebook rahsia10k dgn link affiliate saudara dalam email tp belum ada respon.

    Saya harap dapat bonus yang ditawarkan oleh awak..

    Cek email dan cek dgn labanon..

    Terima kasih
    Offline
    Ok, maaf. Sibuk sikit. Banyak hal. Maaf sangat2
    Lewat malam ni, saya akan beri.
    Thanks kerana bersabar.
    Offline
    Salam,

    Saudara Mawardee bagaimana dgn minisite saya? Dah siap ke.
    Saya ade beli pakej grafik saudara. saya ingt nak jual dgn harga RM 20 boleh tak.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top