Mawardee
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam mawardee,
    nak tanya pasal software genius.
    boleh join lagi x?
    bayar guna paypal boleh tak? saya duk jauh daripda bank n takde online banking.
    ni email saya, baloot.mx at gmail.com
    sekian.
    Offline
    salam.sy pon xdapat lagi link ni...nti tlg cek ek
    email: wansaiful_upm@yahoo.com

    harap mdpt perhatian
    chebaha.com
    Offline
    salam....akak nk taye mane link software genuis....dr pg duk check email x lagi.....kate leh dapat 5hb.....ke akak org2 je x dpt lagi tp akak tgk byk komen x dapat lagi ni......pls email to allydin79@gmail.com @ almiely79@gmail.com.......thanks
    Offline
    Nk tanya sikit,cam ne nk login software genuis?...kata 5hb dah boleh login?
    Offline
    Hi bro,
    Dah bayar untuk "software genius".
    Tolong hantar maklumat selanjutnya ke:
    tysoon63@yahoo.com
    terima kasih!

    New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3

    Confirmation status
    Amount: RM50.00 Status: Successful
    Reference number: 1288217268
    Transaction date: 04 Jan 2009
    Transaction time: 18:04:10
    From Account 114066536480 SA
    New balance: RM7,189.90
    To 3rd Party Account Number: 163064012771
    Account Holder Name: AHMAD MAWARDI BIN MO
    Recipient email: mawardi_mn@yahoo.com
    Effective date: Today
    Offline
    mawi....eh silap..mawardee..hahha..

    Hmm..sy dah hntr butiran..sila cek ye..sbb belum dpt apa2 email dr mawardee nih..

    Nama-Hazatul Farah Khairudin
    Tarikh-30/12/2008
    Masa-11:58
    Mesin ATM-Sri Selayang1

    hahhaa..cek jgn tak cek..dah msk 48jam nih..hehe

    ni email @ YM sy - farah_ao6@yahoo.com

    ataupun..guna MSN

    farah_ao_6@hotmail.com

    add dua2 skali..hohhoo..sbb YM kadang2 prob!kasi cek aaa..hehe
    Offline
    sy da buat byrn melalui cdm maybank pd 26/12 lalu tp sy tak tahu lg adakah bayaran dah disahkan..cuma mahukan kepastian dan nk tahu perkembangan program ni..thnks..
    Offline
    Aiseh lupa nak bagi emel dalam PM sebelum ni..:D
    Ni emel saya bro : romankodian@gmail.com
    Offline
    Amount: RM50.00 Status: Successful
    Reference number: 1286571578
    Transaction date: 25 Dec 2008
    Transaction time: 19:16:49
    From Account 164070512741 WSA
    New balance: RM318.37
    To 3rd Party Account Number: 163064012771
    Account Holder Name: AHMAD MAWARDI BIN MO
    Recipient email: mawardi_mn@yahoo.com
    Effective date: Today
    Description of transaction: Software genius Mawardee

    Check maybank bro..sori lambat byr sifu..last minit dah ni..:D
    Offline
    tp, sy first time guna maybank2u sbnrnya, jadi saya x smpt nak copy maklumat transaksi tu. tapi saya buat bebrapa plh mnit tadi. waktu pagi lbh kurang pkl 1 pg
    Offline
    salam mawardee saya bru je bayar tadi untuk pakej no 1
    Ni no akaun saya 152189005988 WSA
    Offline
    sifu..dari ptg tadi maybank2u takleh akses..esok pagi saya bayar bro..maaf lambat respon,busy skit dengan urusan offline..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top