Recent content by Mat Separow

  1. Mat Separow

    Hostgator - Mahu Langgan Daripada Link Aff Anda

    kalau sape2 ada lagi.... tolong pm kay.. nak guna untuk 2nd akaun ni.... hehe
  2. Mat Separow

    Hostgator - Mahu Langgan Daripada Link Aff Anda

    bleh tahu apa bonusnya? pm ek ;)
  3. Mat Separow

    Hostgator - Mahu Langgan Daripada Link Aff Anda

    ada bonus tak kalau try tu..... hehe ;)
  4. Mat Separow

    Hostgator - Mahu Langgan Daripada Link Aff Anda

    salam semua..... :) selamat hari raya Qorban..... ;) saya mahu langgan hostgator via link aff korang.. so.. sesape yang ada offer2 baik punya... kalau aku langgan dari link aff korang... pm la ek.. thanks ;)
  5. Mat Separow

    Senarai Coaching IM

    1st post updated.......
  6. Mat Separow

    Senarai Coaching IM

    1st post updated........
  7. Mat Separow

    Akaun FB Kena Blocked - Apa Nak Buat?

    antara poin korang kena alert.... kalau korang nak pm sesape yang bukan friend korang.... pastikan jangan kerap sangat dalam sehari... aku tak tahu bab ni berapa2 sehari bleh pm orang2 yang tak dalam list friend kita.. tapi jangan banyak sangat...... antara cara lain.. kalau member tu ada akaun...
  8. Mat Separow

    Akaun FB Kena Blocked - Apa Nak Buat?

    owh...... camtu.. thanks for sharing
  9. Mat Separow

    Akaun FB Kena Blocked - Apa Nak Buat?

    saya punya kes.... kena block terus kot... yang akaun petama tu.. lama bebeno dah takleh nak bukak... sebab2 yang Sis inpom tu.. yap.. adalah mungkin kemungkinan2nya......
  10. Mat Separow

    Senarai Coaching IM

    thanks bro for informing...... ;) nanti aku usha2...... 1st post updated.........
  11. Mat Separow

    Senarai Coaching IM

    salam semua.... :) jom.. kongsi2 coaching yang ada kaitan ngan im.. yang diadakan secara mingguan atau bulanan or yang wat sekali je...... so senang.. sape2 nak join mana2.. dapat tahu pilihan2 apa yang ada dan terbaik untuk dorang... jangan join semua udah! haha untuk permulaan ni.. list...
  12. Mat Separow

    Akaun FB Kena Blocked - Apa Nak Buat?

    bab tu.. aku tak sure..... kena tanya Mark..... huhu yap.. sebab tu aku tak serang lagi... haram dalam Islam kalau serang ngan assumption.... tapi bila aku dah ada bukti.. aku akan serang ngan geng2 hacker aku abis2!! sbenanya..... ada dah kawan hacker aku suruh serang je.... tapi aku taknak...
Top