Recent content by Master Zuheir

  1. Master Zuheir

    RM3000 Seminggu Dengan Aplikasi FB...

    cun bro.hehe tu dpt bonus PLR tak?nmpak mcm ade huhu
  2. Master Zuheir

    RM3000 Seminggu Dengan Aplikasi FB...

    owh bru nk grab.harga dh naik.huhu
  3. Master Zuheir

    Kenapa Ramai Anak Muda Tak Bisnes??

    betul tu..mcm kt U..blajar utk jdi pekerja.huhu
  4. Master Zuheir

    >>>SERVIS Membuat Video/News Viral Application FB utk tmbh LIKE fanpage anda TERMURAH

    hehe ade je minat bro.xkan la scam klu dh tunjuk cth skrip.haha xpe bro keep it up.hehe
  5. Master Zuheir

    >>>SERVIS Membuat Video/News Viral Application FB utk tmbh LIKE fanpage anda TERMURAH

    xdela.sy ingt bro jual script2.hehe tu sbb tanya ade lesen ke tdak.huhu klu ade lesen kena beli..bru halal n berkat buat biz. klu xde lesen kena beli..bole la buat biz trus xyah la beli lesen lgi. tu ja.berkat or tak.halal ke tdak.tu ja..tpi klu bro xjual script n xder kisah sgt ciplak2...
  6. Master Zuheir

    >>>SERVIS Membuat Video/News Viral Application FB utk tmbh LIKE fanpage anda TERMURAH

    skrip beli kt org len.kena ade lesen skali utk guna skrip tu utk kepentingan diri sndri.lgi2 berkenaan dgn $$$$... klu bro buat script sndiri.pastu bro jual script..n xde jual lesen.maka ramai la org guna skrip apps bro utk jana income.hak cipta xde..pastu hrga kill market..tu la functionnya...
  7. Master Zuheir

    >>>SERVIS Membuat Video/News Viral Application FB utk tmbh LIKE fanpage anda TERMURAH

    ni jual script apps ke atau service buat apps?ade lesen jual blik tk?
  8. Master Zuheir

    >>>Peluang New Biz<<<Tawaran Bagi Pengguna Pertama Starterkitz Pakej Biz Aplikasi>>>

    ni blaja je kan?script2 apps mcm mana plak?
  9. Master Zuheir

    Master Zuheir fight income seminggu dah boleh beli samsung S2 ?Jom bincang sini !

    fight income..mcm mana seorg peniaga ni nak dpt income.salah satu caranya ialah mindset.. mindset sedang berjuang utk dptkan income dlm masa yg tlah ditentukan. mcm pengalaman sye tu..fight income target 2minggu tpi bila buat..dlm masa seminggu je dpt lebih rm1.5k dri bisnes yang sye...
  10. Master Zuheir

    Master Zuheir fight income seminggu dah boleh beli samsung S2 ?Jom bincang sini !

    haha..belum pasti lagi buat masa terdekat ni.huhu akan di iklankan ke WC nnti bila pra pelancaranya
  11. Master Zuheir

    Master Zuheir fight income seminggu dah boleh beli samsung S2 ?Jom bincang sini !

    yo man.itu cuma pengalaman shj.yang fight income ini lah budaya (mindset) yg buat kan sye boleh earn income cepat.walaupun ada halngan mcm xde lesen ke ape..huhu
Top