Recent content by Mariam Liana A

  1. M

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    best jugak eh..cmna awak boleh nak guna tu? saya ada tanya kekawan juga sebab saya dah frust baju basuh tapi kekadang bhn kolar baju tu masih ada berminyak sbb kawasan berpeluh, pastu baju anak2 risau gak kekadang tak cuci sbb dorang muda kulit cepat react dgn kuman apa ni..
  2. M

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    maksudnya kita kena on kn function tu dulu baru dia bersihkan ke..first time lah dengar sbb saya guna yg biasa2 ya tu pun org hadiahkan time kahwin dulu..
  3. M

    Baju xbau wangi. Salah mesin basuh atau pencuci?

    saya sebagai suri rumah filter atau pun drum yg pusing tu kotor sebenarnya..bau kulat atau lumut yang membiak situ kuat sampai melekat ke baju yg kita basuh tu..elok cuci lah at least 1 minggu sekali..
  4. M

    Psoriasis Contagious?

    It's not contagious but u still can take prevention by regularly cleaning or sanitize surface using anti-bac spray or wash or wipe like dettol. maybe regularly vacuum too.
Top