mansurbiz
Reaction score
46

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam,
    abg mansur , kenape abg jual usd paypal? kenape x withdraw saje mane2 ke akaun?... confius ni, boleh tolong jelaskan?
    amri, ko tanya je kt thread, aku mmg jarang sgt ym, tak caye ko tanya aku balik. ngeh ngeh
    Salam bro..saya pun org baru dlm ebay ni..saya ada pertanyaan pasal ebay ni pada bro..khas pada bro jer..kalau bro ada YM ke SKPYE ke email ke boleh sy contact. Bro email la saya di [email protected] bro dpt membantu kekusutan kepala otak sy ni kekeke..tq very much..
    Salam perkenalan saudara,

    Saya Aqif. :)
    Saya harap saudara dapat beri sokongan terhadap e-book "Tips Kesihatan" saya.

    Boleh dapatkan di
    http://aqifstrategi.com/tips_kesihatan.html

    Dan saya amat berbesar hati jika sauadara ingin Joint Venture (JV) bersama saya. Jika saudara boleh beri saya peluang, saya berharap agar saudara dapat isi ruang JV di sini:



    Saya akan menghantar kertas kerja secara professional kepada saudara melalui e-mail.

    Terima kasih :)
    Assalamualaikum..

    bro..
    aku salah seorang follower thread u pasal bisness di ebay..baru nak mula.. dan sedang study pasal bisness macam ni..

    ada skit kemusykilan nak tanya pasal dropship..

    macam mana nak berurusan dengan dropshipper?? dah survey dah beberapa dropshipper.. tapi masih tak jumpa jalan macma mana nak mula pasarkan produk derang.. kena ada agreement ker? kena contact derang dulu ker?

    harap dapat sangat bantu.. rasanya perlu bertanya pada yang tahu untuk mengelakkan membuang masa untuk itu saja..
    harap dapat memahami.. :D

    Terima kasih..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top