mansurbiz
Reaction score
46

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam sifu!!! sy dah add sifu kat ym, tapi tak accept2 lagi. sudi2 kan lah accept id ym saya ye? tunjuk ajarku sifu!!!!
    a'kum
    bro, aku nk tanya la, mcm mana teknik nak JV dgn seller US ya...
    malam ni aku jumpa "zoo zoo", nampak mcm bagus je...
    boleh percaya ke dia org ni?
    tq bro....
    salam bro.sori gangu..
    aku newbie ebay.n aku da follow topik Diari Usahawan eBay Berhingus lame da..
    aku nak tumpang tanye la.budak2 msia yang jual rayban kat ebay ni sume rayban ori ke cetak rompak?

    tak berisiko ke ek kalo kite list rayban cetak rompak?
    sori la aku ni newbie..

    thanks bro..jasamu dikenang
    salam

    kalau sudi add la aku kat ym.leh aku timba ilmu dari otai.. =)

    p/s: nak add ym takut plak ko xizinkan(gangu ko je nanti)
    hello,,,you all sy bru je wt bisnes drpshipper dgn AN
    so sy nk tahu sal stor reseller dgn stor VIP...caj je bza,,nk tau fungsi
    salam shahnas, eih, kt sini pun ko msg ek? ngeh2... bagus2... kalo ikut tracking pos ekspress tu ko dah dpt kan? BTW, TQ... aku jual :)
    salam.. sy nak tanya, kalau sy order dari AN tanpa jadi reseller boleh ke? ye, harga mmg mahal. cuma nak test drive dulu. planning sy, nak list 3 items, kalau satu item ada buyer, baru sy order dr AN. boleh ke mcm tu? maaf ye kalau soalan teruk sgt.
    alamak...ngah cuba selling item ni...tp knape da cube 10 kali still die bg ayat ni kat ebay?
    Please provide the correct information in the highlighted fields.
    Handling time - Please select a handling time.
    korang nak belaja ebay, join je thread usahawan ebay berhingus tu. page 100 pertama dah cukup panduan utk korang start... tq
    baru nk berjinak2 dgn ebay ni... bro...leh ajar x step by step? huhu...maksudnye xde r detail sgt...da phm serba sdikit ttg ebay, paypal, AN... so skrg ni nk mula kan langkah pertama...nk reg ebay n paypal... better guna VCC @ DC?
    lau VCC..nk bli ngan sape?
    salam..
    bro nak tanya skit, aku ada buat research skit kat ebay. mouse pad yang terjual tak banyak pun n most of them rendah drpd kos. bleh terangkan skit tak? aku newbie..baru merangkak
    salam bro, saya budak yang btul2 baru nak belajar dengan ebay ni..leh bg 1 2 3 steps tak? ebook mana yang patut sy beli untuk rujukan di hari pertama saya dalam forum WC ni? TQ
    aiseh x perasan ada msg kt sini...

    begrie: wdraw bole tapi ada limit dan fee. so, nak duit cepat aku jual la

    nakhtaladakh: POD? tu aku design guna photoshop je. pegi youtube, mcm2 tutorial ada

    rosneft: rasanya dah jwb dlm PM ;)
    asm boleh recommend x software yg leh wat enlargemnet 100% tanpa pecah .. bro pakai plugin apa utk photoshop?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top