mansurbiz
Joined
Likes
46

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam tuan mansur,
    boleh x ajar aku cmne nk buat vcc,klu xnk pun bagi jer link yg bleh ajar..
    aku dh buat entropay,tp dye ckp minimum 20usd,tp ade member2 yg dh buat letak 5 usd jer dpt,aku confius skrg..huhu
    lastly,dvd tuan aku dh bli tp x habes tengok lagi sbb ikut ptua tuan sendiri,kne buat step by step,hehe..
    harap bleh tolong berknaan vcc ni sbb rule baru skrg cume bleh list 10 item jer,tramatla bengang..

    terima kasih
    Offline
    salam mansur.. harap leh tlg... aq br nk blaja ebay, excited nk dpt 5feedback, aku dh dpt.. tp bila nk list, dia suh masuk kdt kad or dbt kad number... ak dh masuk dgn btl byk kali tp dia ckp kad coould authorized. nk kata xverified, kad ni dh verified paypal, dh linked dgn ebay... tp nape xleh jgk..... nk kata xde duit dlm dbt kad tu, ak dh topupkn duit dlm tu... xjadi gak.. penim2...
    try tgk gmbr ni...

    http://i1031.photobucket.com/albums/y373/luzonsavana411/error.jpg

    apa sbb nyer terjadi mcm ni...?? plz... nk sgt sell item kt ebay.. tq2...
    Offline
    salam.. sy masih mencuba buka dvd tu.. nnti sy info lain kalu benar2 dapat.. cuba tanya2 org yg lebih aris.. harap maaf.. TQ
    Offline
    salam.. saya mohd khori bin bakar.. semalam dapat dvd yg di anta oleh tuan.. namun dvd it terdapat masalah.. dvd tersebut pada mulanya dari capter 2 hingga 3 ok saja.. tetapi ia mula sangkut2...bolehkah saya dapatkan satu salinan baru? utk pengetahuan tuan.. utk mmbuka dvd itu memakan masa lebih 10 minit utk drive detact... dvd yg lain sy cuba ok je.. mungkin ada crash atau masalah lain semasa proses penghantaran... harap dipertimbangkan.. ada masalah call sy... 0124636042
    Offline
    Salam, ada chance tak kalau nak dapat rege murah DVD tu.
    Saja mau tanya mana tau tuan bermurah hati.. hehe

    Baru nak berjinak2 dgn ebay ni. Jgn mare ya sifu.
    Offline
    bro, kalau saya beli rempit ebay guma affliate link tu masih boleh dapat dvd free ke? dvd dah siap ke email ke vostro2565@yahoo.com
    Offline
    "Teknik Paling Sempoi, Terpantas dan Terbukti,
    Menjana Pendapatan Sampingan Tambahan di eBay,
    Kini Bukan Lagi Rahsia yang Sukar Sangat..."

    mau beli Diari Usahawan eBay Berhingus DVD Edisi Merempit masih boleh ker....
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    DVD mmg akan siap, cuma nk congak2 bila launch, paling lewat 7hb April 2010. Harap maklum :D
    Offline
    saya pun nak beli ebook rempid ebay dari link saudara mansurebiz ni. nak tanya jugak DVD tu da ada ker?
    Offline
    Tuan
    saya nak beli rempit ebay melalui link tuan, DVD offer tu tu dah siap ke

    terima kasih
    Offline
    ade lagi tak wit paypal?nak alam $10.00 ..kalau blh contact kat email saya.bagi sekali jumlah dan number aacount..kalau blh account publick bank ke,cimb ke,bank islam ke..

    afrd_as@yahoo.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top