Recent content by mamza

  1. mamza

    Wow! Servis SEO Kembali Lagi SEO Maniac!

    ada kosong lagi tak bro?
  2. mamza

    SERVIS DESIGN SUPER MURAH | Eover | Minisite | Testimonial Asli Ahli WC

    bagi kat saya contoh minisite, ada projek baik untuk JV..nanti PM saya contoh bro..
  3. mamza

    [Harga Pra Pelancaran] PakarFanpage.com Profesional Fanpage

    ada contoh yg dah siap ke bro? tunjuk la kat sini atau PM..kalau ok nanti aku order!
  4. mamza

    Nota murid bongkar rahsia cikgu

    yg jadi masalah biasanya pihak sekolah tak nak nama sekolah busuk, so mereka try "silent"kan isu yg timbul..buat ape nak jaga nama, kalau one day nanti anak bangsa sendiri yg tergadai!
  5. mamza

    Pekerja dibayar bonus RM208,079 seorang

    nasib baik kat london, kalau kat mesia ni, aku pun nak keje sana
  6. mamza

    Belum Dapat Income! :(

    banyak kesilapan adalah mudah terpedaya dengan kejayaan org lain, tengok org success clickbank kita nak buat, org buat adsense kita nak ikut, org buat ebook kita juga try.. at last satu benda pun tak mendatangkan hasil... My 1 cent advice, fokus pada yg satu.. nak berjaya dalam dunia biz...
  7. mamza

    Kelihatan "Pro" Tetapi Murah

    JV mmg salah satu cara terbaik utk kembangkan biz..
  8. mamza

    Rahsia Menjana duit kurang 24jam dalam perniagaan internet secara percuma!

    seeloknya share la apa caranya bukannya terus promote kat sini, maybe kita boleh diskusi kat sini..ada teknik yg canggih ke, atau ada approach baru ke.. yg otai boleh bagi nasihat, dan yg baru boleh bertanya
  9. mamza

    Berat badan turun hampir 50kg dengan RX LITE

    hebat..nak jadi usahawn jugak ni
  10. mamza

    2 orang hilang RM200,000 dari akaun bank! Awas

    tadi ada seorang mamaat call member aku, kononya cabutan bertuah dr power root. Aku soal dia macam2..marah dia kat aku, katanya "awk ni polis bukit aman ke" tanya banyak-banyak... aku kgelak je kat dia Dia call aku guna handset, aku cakap line tak clear, aku suruh guna line pejabat..tak mahu...
  11. mamza

    kebaikan dan keburukan MLM (multi-level-marketing)

    betul tu worlezam, Asset paling penting untuk leader adalah knowledge. Knowledge supaya dapat digunakan untuk membantu downline. Sekiranya anda adalah leader, carilah ilmu banyak2 agar anda semua dapat share. Dan paling penting hubungan tu jangan stop macam tu.. kena selalu bincang sesame downline..
  12. mamza

    kebaikan dan keburukan MLM (multi-level-marketing)

    betul tu geng.. Share apa yg kita tahu terutamanya dalam soal marketing.. Tiada guna anda seorang sahaja yang berjaya, kawan2 anda di bawah anda tidak berjaya. Dalam Network Marketing, teknik dan cara promosi harus ditityik beratkan. Cari teknik terbaik, kaji, develop dan enhance kan teknik...
  13. mamza

    kebaikan dan keburukan MLM (multi-level-marketing)

    saya rasa zaman sekarang ni lagi senag sebab ada pelbagai tool marketing yg boleh digunakan. Ditambah pulak dengan adanya sistem autoresponnder dan sebagainya.. cara tebaik adalah cuba cari teknik marketing yg disukai dan test teknik tersebut, macamana sambutan terhadapnya..kalau kurang dapat...
  14. mamza

    kebaikan dan keburukan MLM (multi-level-marketing)

    Saya mengambil inisiatif untuk mendedahkan apa kelebihan MLM secara online kepada ramai forumer terutam di CG. Saya telah buukakan thread khas utk dedahkan kelebihannya.. Bagi saya MLM hari ni telah jauh bezanya. Anda boleh berjaya dengan hebatnya dengan walaupun tanpa bercakap atau berjumpa...
Top