mamatpenang
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Apa khabar,

    Saya pun nak jugak report tu.
    Sila hantar ke tororuma84@hotmail.com
    Offline
    Salam bro,

    Minat sangat kat report tu.
    Harap dapat emailkan kpd saya: yuszick@gmail.com
    Terima kasih.
    Offline
    Siapa berani mati Saya semangat yakuza berani mati berjuang dalam hidup kaizen ada peluang buat duit atau nak buat duit pm saya sama sama kita buat duit
    Offline
    Sesiapa berminat cara eksploit traffik dengan guna alexa rebut laporan percuma dari saya Jaminan Wang Dikembalikan Jika Gagal dengan teknik saya Insyaallah
    Offline
    bagi yang berminat buat duit dengan YM forex dan MLM juga affiliate dan promosi iklan boleh pm saya insyaallah saya bantu

    sy ada baca ayat kt atas tu dlm wc..bleh bantu sy buat biz MLM sy?
    Offline
    Sapa yang ada lubang duit best atau nak berkongsi ngan aku cara buat duit kontek la aku 016-4650338 atau nak tahu cara aku buat duit Aku manusia biasa tapi aku selalu impikan kehidupan luar biasa maksud ku aku ingin menjadi jutawan harap leh share method buat duit dengan aku
    Offline
    nanti aku ajar.. ape2pun, try error insyaAllah boleh sbb aku pun dulu x taw ape2, tpi try error.. tapi klo perlukan servis dri aku.. aku boleh buatkan.. dari psg theme sampailah configure ape2 yg patut.. seo sume ade..
    Offline
    Sesiapa yang tak puas hati dengan saya sakit hati bagitau saja k saya minta maaf kalau buat salah pada anda
    Offline
    boleh,urm
    bro boleh beli FREEdom mol card kat 7-11
    bende 2 rm25 je
    and boleh top-up
    and gune online
    Offline
    kenapa SPAM di profile zyan?? Ee..pelik betul die ni... ubh2 la.. ye... salamat berniaga!! :) Think Positif MamatPenang.. Be de bez!!
    Offline
    owh, maafkan saya mamatpenang. Sebab saya tak nak ada sesiapa yang teraniaya oleh sesiapa. Saya mintak tunjuk slip bank 30 hari sebab awak kata, awak boleh buat duit RM500 sehari. (Ke awak maksudkan, awak pernah dapat RM500 pada suatu hari ??? )
    S
    Offline
    sy nk tau...mcm mane tu..bunyi mcm best jer
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top