Recent content by malbiz

  1. malbiz

    Servis Apply Adsense- * Murah * Selamat * Cepat *

    saya masih tak dapat akaun lagi..
  2. malbiz

    Review Teknik Rahsia Ebay - Camunsif

    mana linknye..
  3. malbiz

    Block bidder/buyer dr CROATIA! mereka ni mmg celaka!!! Mintak nasihat jugak la...

    kalau aku ditempat ko memang mamat tu tak dapat refund balik duit dia hahaha :-) macam-macam aku boleh buat dengan mamat tu. jangan risau sangat dengan negative feedback tu sebab boleh remove balik, call sahaja ebay.. takda hal punya. aku rasa mamat tu memang berdua hati nak beli perfume ko tu...
  4. malbiz

    ##### Belajar Buat Kapal dari Tukang Kapal #####

    ini adalah Post yang terbaik yang pernah aku jumpa. sebenarnya nak belajar programming bukannya susah semuanya ditangan anda sendiri. saya hanya mempunyai basic utk vb.net/vb dan c++.. memang betul cakap bro azlan budak programmer memang mudah nak cari duit di internet kalau dah ada...
  5. malbiz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    pagi-pagi aku dah list satu item dekat ebay .au tepat jam 8.20am ebay us call aku.. tanya pasal item yang aku list dekat au.. account yang aku list tu adalah baru dan made from usa :D. hampir 15minit aku bercakap dengan si "aaron" mamat ebay. last-last dia bagi tahu yang dia akan hantar email...
  6. malbiz

    [Verified Acc Tradebit] Diskaun hampir 50%

    Payment dah send check email:
  7. malbiz

    Di SAbah, Kotaa Kinabalu..live..Moms Day Out..Ekspo Kota Kinabalu Untuk Ibu Bapa

    kalau sekadar datang dan dengar cerama slot tu kena bayar tak.. rasa macam berminat nie..
  8. malbiz

    iPad Untuk Di Menangi : Peraduan iPad 4 Bloggerz Lot.my

    best nie.. kalau korang ramai kawan dalam facebook boleh dapat apple ipad 2 dengan percuma. cuba chek tandatangan saya :-)
  9. malbiz

    WTS LLLL dan NLL serta domain lain untuk dijual

    terima kasih kerana approve.. mari-mari
  10. malbiz

    WTS LLLL dan NLL serta domain lain untuk dijual

    assalamualaikum, saya ada beberapa domain untuk dijual. LLLL CWUZ dot COM RM200.00 DKIQ dot COM RM150.00 KQOI dot COM RM150.00 beli 2,3 domain harga boleh runding.. NLL 4MY dot ORG RM150.00 ext.info ebays dot info RM30.00 ->> boleh tengok whois ext yang sudah reg. untuk lain-lain...
  11. malbiz

    [WOW] Premium Domain Name "Mortgage" Untuk Dijual!

    kalau .com memang aku nak start :-)
  12. malbiz

    Penting ke blog berwarna putih?

    Aku memang suka putih walaupun kulit aku hitam
Top