Recent content by maizul.com

  1. maizul.com

    Perniagaan E-Bay tidak sesuai Untuk Malaysian?

    sekarang ni otai2 ebay pun dah kurang dengan ebay ni kenapa ye? adakah disebabkan isu listing produk yang sangat menyusahkan.
  2. maizul.com

    [WTS] Anak Pokok Limau Nipis & Betik Sekaki

    tuan nak tanya sikit limau nipis ni kalau beli dekat kedai runcit boleh ke hidup kalau di semai bijinya. cadang nak tanam sepokok, Pernah beli anak pokok tapi terus pindahkan ke tanah2 last2 mati.
  3. maizul.com

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    masih lagi releven sbb banyak produk print on demand. pada pendapat saya produk ni takkan tepu kerana design2 barang printing ni sentiasa ada permintaan.
  4. maizul.com

    Jom Cari Idea eBay !!

    kene fee listing walaupun barang tidak terjual. ebay tak perlukan kos promosi seperti kita jual barang di facebook. lepas barang terjual kene lagi satu fee yang barang terjual. jadi pastikan barang kita mendapat untung yang boleh menampung kos tersebut.
  5. maizul.com

    Pengalaman menjual cermin mata di ebay au.

    vero kuat ni....
  6. maizul.com

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    tak boleh.... hati mesti kering baru leh niaga kat ebay ;)
  7. maizul.com

    [WTS] DVD The Kerawang Collection

    yusof rosly betul tu. kalau nak buat design tshirt, kad kahwin, banner dan lain-lain lagi menggunakan kerawang sangat cantik.
  8. maizul.com

    [WTS] DVD The Kerawang Collection

    DVD Ori he Kerawang Collection Koleksi template kerawang Untuk dijual Sila PM saya sekiranya berminat. Hanya ada 1 unit sahaja.
  9. maizul.com

    [WTS] DVD Kit Bantuan Perniagaan Percetakkan

    terima kasih mod ezord moga Allah murahkan rezeki mod ezord. bagi yang berminat membuat bisnes percetakkan ini lah panduan yang sesuai untuk anda. Selain Cd ebook didalamnya juga terdapat tamplate bagi membuat kad kahwin, bisnes kad, kerawang, box kertas dll...
  10. maizul.com

    [WTS] DVD Kit Bantuan Perniagaan Percetakkan

    DVD Ori Koleksi Peribadi ingin dijual.... RM100 Boleh PM saya bagi yang berminat... 2 Box dalam 6 CD termasuk 1 Cd EBook Perniagaan percetakkan cara mudah. Saya beli dulu di sini http://easypercetakan.com/ siapa cepat dia dapat.
  11. maizul.com

    Nak Join Sembang Bisnes

    selamat berforum kembali bro.
  12. maizul.com

    WTB- Online Webstore dgn Facebook plugin

    Kalau kedai online macam ni berminat?
  13. maizul.com

    [JV dan REVIEW] - Buat minisite dengan Wordpress

    boleh buat tawaran bonus ni.....
  14. maizul.com

    Bonus Pembelian Ebook Menjual Barangan Permainan di Ebay 4 Angka Sebulan Konsisten.

    Jerry579 boleh berikan PM id pembeli untuk di semak tq
Top