Recent content by maillebai

  1. maillebai

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    panjang betol thread ni..banyak jasanya..
  2. maillebai

    Help:Suspended Account

    yup..bole..silalah byr fee anda sekarang sebelum eBay terus permanent suspend.
  3. maillebai

    barang nk jual di ebay

    ramai rakyat malaysia dah mula cr makan kat eBay nie..kalo boleh sbg org baru, jgn lah kita rosakkan harga pasaran (market)..follow je harga org lain jual walaupon kdg2 harga yg kita dpt lbh murah dr lain2 seller..situasi ini menguntungkan buyer tp merugikan semua seller yg jual produck tersebut..
  4. maillebai

    Siapa ada Cashback untuk rempit ebay v2

    ilmu yg ada dlm ebook rempit eBay v2 tak ternilai harganya..byr krg rm200, tp boleh dpt cashback melebihi 10k sebulan..tak nak? beli dan buat je kalo rasa nak ubah kehidupan..tp kalo ada yg boleh bg bonus terbaik, apa salahnya..ye dak sifu maizul.com
  5. maillebai

    Ada sesapa buat online coaching?

    aku cadangkan beli ebook..lebih murah kalo nak banding coaching..jimat masa jgk..kemudian join group tertutup dorang..kat sn ko boleh tya apa je yg tak paham.. kalo nak lg jimat..bc je thread eBay kat WC nie..huhuhu
  6. maillebai

    Saya ada masalah besar berkaitan dengan E-Bay

    jual brg sendiri lg bagus (fizikal)..ko tau stock ada byk mn, ko tau quality mcm mn, ko tau bila ms pos, ko tau apa tracking no..nnt nak jwp customer pon sng. untung pon boleh lbh kalo nak banding pakai dropship..
  7. maillebai

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    owwhh..sifu surfaddict kat sini rupanye..ptt arr aku cr kat tmpt lain nak nuntut ilmu xde..tunjuk ajar ku sifu..
  8. maillebai

    The eBay Seller’s Marketing Calendar (don’t miss hot holiday spends!)<--any comment?

    terima kasih untuk maklumat di atas..Selamat Berpuasa..
  9. maillebai

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    kat suma thread ko tya soalan nie..emmmm jgn buat sama..ubah la sikit..tak susah kan..tp lg susah kalo dah kantoi nanti..huhuhuhu..
  10. maillebai

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    tak digalakkan buat yg sama sbb eBay dan PayPal ni verify ikut address kita. sbb tu bila ada problem, dorang minta proof address mcm utiliti bill, lesen dan sebaginya. tak susah kan buat alamat lain dr lain..?? jgn cari masalah.. tp yg PASTI, no kad mesti sama..huhuhuhu..
  11. maillebai

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    dalam 2-3 minggu ni ramai jgk bermasalah nak add kad ke PayPal. kemungkinan PayPal tgh upgrade system. tp ada jg yg cuba try test lain2 kad, cth: PB visa electron atau day2day ok plak..emmm..
  12. maillebai

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    alphanumeric = huruf + angka
  13. maillebai

    Debit Card mana yg menjadi pilihan utk kegunaan Ebay&Paypal

    sepatutnye DC maybank takde masalah. Kad baru ke? berapa duit ade dlm? kena ade paling kurang pon rm50. Ade call CS maybank tak tya pasal masalah ni?
  14. maillebai

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    siot lah ehay nie..bile nak boleh buat 10k sehari kalo asyik nak peram je acc..?? p/s aku cm berkata dlm hati..sabar..kn banyak2 sabar. SUSAH gile buat ehay ni rupanya ekkk..
  15. maillebai

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    rasanya sama je 5thn lps ngn skrg..sori aku br je stat ehay ni..so takde pengalaman dulu tu mcm mn. mungkin istilahnye lain sikit..yup sng cite VERO ni brg yg dilarang dijual di ehay laa..bkn tak boleh jual, tp risiko tanggung sendiri la..mungkin acc akn disuspend, atau item kn remove..atau lbh...
Top