Recent content by madno

  1. madno

    Badan dunia dakwa telefon bimbit penyebab kanser

    penggunaan handphone pada jangka masa panjang memang memberi kesan buruk. Memang terdapat kajian mengenai tumor otak disebabkan bahaya telefon tetapi statistik menunjukkan ia tidak cukup signifikan untuk meletakkan telefon sebagai faktor utama. penggunaan telefon yang berpanjangan juga boleh...
  2. madno

    air kencing warna cam air teh o

    kencing macam teh o biasanya dikaitkan dengan kehadiran darah dalam air kencing. punca boleh datang dari buah pinggang, salur ureter, dan juga bladder. bile demam kemungkinan doc akan suspect urinary tract infection.
  3. madno

    System

    owh. so case study yang diwar2kan tu cemane plak? ke takde case study?
  4. madno

    System

    tak paham sangat la citer bro. bro citer2 just nak bagi hint jer ker? ke nak kasi panas dlu baru share? ke buzz untuk pelancaran ebook?
  5. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    Tutorial untuk install wordpress. saya rasa semua tahu BI kan. http://www.youtube.com/watch?v=bvvaZ6ucgmI
  6. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    lepas isi username dengan email, ada oto lepas tu mintak username dengan password. and directly to the download page. boleh download terus.
  7. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    owh bro nak buat bonus ke? yang nih untuk personal use jer. :)
  8. madno

    System

    aku pun tak paham. aku provoke ke? baguslah kalau dah dapat 20k dalam 20 hari. keep up the good work. mmg logic pn 20k dalam 20 hari. create product, jv dengan IM2 besar. Launch.
  9. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    kalau ade bugs pada mana2 bahagian pada template tersebut anda boleh ajukan di sini. so kiranya ada support la untuk theme nih.
  10. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    okay :) boleh bagi feedback kalau dah upload ye.
  11. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    semestinya perlukan hosting dan domain.
  12. madno

    [PERCUMA] Bukan Wordpress Landing Page yang biasa. One Template with Infinite Designs

    Salam sejahtera rakan-rakan Wang Cyber sekalian, Dapatkan Wordpress Landing Page Template yang saya berikan percuma kepada anda!. Template ini digelar sebagai MiniWp Theme. Sekarang anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk coding menggunakan HTML kerana semua sudah disediakan untuk...
  13. madno

    Review Program RM 20 Ribu 20 Hari oleh Suhtan M

    super sonic dah dapat kot. tryla tanye dier.
  14. madno

    26 Jun 2010 - Mini Gathering WC !!!

    salam. nak join jugak! hoho. nak kenal ngan otai2 IM nih. terutama bro jamal dan seangkatan. hoho
  15. madno

    Rahsia Flippa $550 dalam masa 5 hari.

    nak tanye. kalau expired domain berapa lama PR boleh jatuh ye?
Top