Recent content by M.Y.A

  1. M.Y.A

    Salam Pengenalan Otai-otai

    Salam Otai-otai semua. Selamat berkenalan. Harap sudi membantu saya yang masih baru dalam dunia bisnes internet. - Yazid - :)
  2. M.Y.A

    TeknikSimpleClickbank.com

    DONE. pM-ED ^^
  3. M.Y.A

    Salam Perkenalan :)

    slmt datang & belajar di sini. ^ ^
  4. M.Y.A

    Dropship

    bljr jer dulu.. duit dtg kemudian dgn ilmu kita tu. :)
  5. M.Y.A

    TeknikSimpleClickbank.com

    kepada yg beli dari saya, sila check email yer. BONUS 300MB dah sent :)
  6. M.Y.A

    Siapa Berminat dengan Jual Beli Fan Page di Facebook....???

    saya ada jual page baru berusia 3 bulan. income setiap bulan (untung bersih) RM 1000 ++ . PM fb saya kalau berminat. :)
  7. M.Y.A

    Saya perlukan 10 testimoni bagi ebook "Rahsia Cepat Kurus"

    TT, saya berminat!! ^ ^
  8. M.Y.A

    Salam Perkenalan

    selamat datang & selamat mengutip ilmu di sini ! ^ ^
  9. M.Y.A

    salam perkenalan kepada semua

    selamat datang & selamat mengutip ilmu di sini ! ^ ^
  10. M.Y.A

    Salam semua,sy AHLI BARU

    selamt datang & selamat mengutip ilmu di sini. :D
  11. M.Y.A

    Amazon + Adsense = Sape MINAT? Reply Segera!

    Bro, count me in!
  12. M.Y.A

    newbies dan tertipu

    memang betul2 malas ownernyer.. nama pun malas nak tulis ! HAHAHAHAHA
  13. M.Y.A

    TeknikSimpleClickbank.com

    Tengok bawah bro. kalau rasa terliur, PM saya ! :D
  14. M.Y.A

    TeknikSimpleClickbank.com

    TrueStory : yang ni saya setup sekali jer( seperti yang TEKNIK RK ajar. hehhe! selepas beberapa bulan (6bulan) tanpa buat apa2, buka Clickbank then dpt mcm ni. Hehehe! ^^ So mmg betul2 autopilot. SET & Tinggal! hee! ^___^
  15. M.Y.A

    TeknikSimpleClickbank.com

    saya buat menjadi boss. tapi masih noob lagi guna Teknik RK ni. :D
Top