Recent content by lynn

  1. lynn

    Pre Launch Bisnes Parttime (Cepat Grab!!!) - 27 Kuota Sahaja

    Salam Safuan, wah laris macam goreng pisang panas!! Tahniah dik. Keep it up good work! Lepas ni boleh fikirkan sesuatu untuk bisnes part time bersama SUTRA. :) Ok akak book satu ya.
  2. lynn

    Senarai Shopping Cart Terbaik ?

    Saya cadangkan Interspire, sesuai utk newbie.. jimat masa dan begitu mesra pengguna. Tidak seperti zerncart dan magento.. mengambil masa yg lama utk disiapkan. Boleh lihat contoh website2 saya yang menggunakan Interspire. www.wanitaniagamall.com & www.myaromaterapi.com dan beberapa website...
  3. lynn

    Pencarian blog visitor wanita disini

    Salam Safuan, Baiklah akak setuju dan kali ini akak cuba bantu anda utk promosikan ebook terbaru. Sebenarnya terlalu sibuk menyebabkan janji tempohari belum dpt ditunaikan. Inipun setelah dpt ofline msg di ym tadi terus akak balas di sini. Awak boleh pilih samada nak minta saya promosi di...
  4. lynn

    Bro Badrul Zamani kembali ke Rahmatullah...Al-fatihah

    Assalammualaikum, Al-fatihah.. semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin.
  5. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    Assalamualaikum, Setelah diamati dan dikaji, selain melakukan undian di peringkat dalaman, saya memutuskan bahawa Logo ciptaan Luvnurul dipilih sebagai Logo Pilihan dan berjaya memenangi Hadiah Tempat Pertama, Pertandingan Mencipta Logo Wanita Niaga. Tahniah dan syabas Luvnurul...
  6. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    Baiklah, secara rasminya saya menutup pertandingan ini dan keputusan akan diumumkan insyaallah sebelum raya, selewat-lewatnya hari Isnin atau Selasa. Tungguuuu... Terima kasih kepada semua yang telah mengambil bahagian dan juga yang ada mengikuti thread ini dari awal hingga akhir. Perhatian...
  7. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    Salam semua, wah semakin rancak disaat akhir.. terima kasih wan serdang, luvnurul dan mizi. Ada 2 hari lagi untuk mencuba.. silakan siapa lagi hendak menghantar penyertaan, amat di alu-alukan.
  8. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    Thanks Mizi. Fizi1784.. cuba masukkan juga dgn template.
  9. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    Wah ada penambahan. Terima kasih Fizi1784 meriahkan suasana. Cutenya.. teruskan lagi dgn idea yg lain. Cuba ubah jenis tulisan agar nampak lbh stylish & korporat. Mizi, nice. Ada gaya. Menarik. Cuba masukkan dgn template, mcm gambar sblm ni. Utk panduan semua, jangan lupa pesan saya dlm ni
  10. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    wah org pertama nampaknya, menarik mizi! boleh cuba lagi come out dgn design2 lain. no 1 tu rs ok, cuba pelbagaikan cth tulisan lain.
  11. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    yer akhirnya muncul gak. saya menghilang.. sbb `maternity leave` 2 bulan. ni baru nak aktif semula. so apalagi.. jom curahkan idea!
  12. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    hmm.. RM 100 nak tak ?
  13. lynn

    Jom ramai-ramai cipta logo Wanita Niaga!

    Assalamualaikum, kesinambungan dari Pertandingan Mencipta Logo IQ Hoster yang lalu, saya buka topik baru untuk Pertandingan Mencipta Logo Wanita Niaga seperti yang saya janjikan dulu. Berikut adalah butiran lanjut ~ Tatacara dan Panduan Pertandingan : 1 - Mestilah ahli Wang Cyber. 2 -...
  14. lynn

    Pertandingan Mencipta 2 Buah Logo.

    oo ye ke maaf.. ok skrg line clear... mmg msgbox saya tadi penuh... sama2 miziology.
  15. lynn

    Pertandingan Mencipta 2 Buah Logo.

    Assalamualaikum, wbkt. Terima kasih saya ucapkan kepada semua yang telah mengambil bahagian di dalam pertandingan yang telah saya anjurkan. Saya memohon maaf kerana terlewat mengumumkan pemenang, saya agak sibuk kebelakangan ini kerana membuat persiapan utk pulang ke tanahair pada hujung...
Top