Recent content by lutfee

  1. lutfee

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    erk.. bkn ni NZ garden dpn klcc tu...
  2. lutfee

    geng, apakah syarat baru paypal???? bagi mereka yang baru daftar paypal...

    syarat baru apa? aku register ok jer
  3. lutfee

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ada ke edry kru mlm td? xnmpk pun.... gambar aweq tu aku simpan sebagai kenangan peribadi... cewahhh... hahaha
  4. lutfee

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ye ker? rugi dok jauh... cun tuu... ekekek... erk.. ko pun skodeng gak.. hampeh...
  5. lutfee

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    ini antara gambar yang sempat di snap oleh haku... terima kasih diucapkan kepada yg membelanjakan duit ebay korang.... erkk... amoi kat blkg tu cun.... semua org ada dalam tu.... aku jer yg takde.... len kali aku xnak bawak kamerala...
  6. lutfee

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    dah kronik ni.. air penuh dah naik kepala ni.. bape lama cuti dah... hahahaha:D
  7. lutfee

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    newbie mcm saya ni boleh dtg ke? lokasi kat mana? pes time nak gi tt nih...:D
  8. lutfee

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    kitaorg ok jer... sekinchan ikan bakar bangi lah baru caree.... kitaorg tunggu kat sini.. set je masa bila...:D
  9. lutfee

    Dropshipping?

    kawan ko tu sape? aku kenal tak? aku nak pinjam kejap bole? :-O:-O
  10. lutfee

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    boleh tak bro listkan vv luar tu... so bolehla newbie mcm sy ni try... acc dah lama kena saspen nih... teringin nk buat baru nih.....
  11. lutfee

    [WTB] iPad 1 dicari...

    anyway, mana2 tablet samada ipad atau galaxy tab, xoom maupun bb playbook ada lebih dan kurangnya bro... yg penting kita tau apa yg kita nak dan keperluan kita.... aku suka ipad/iphone bkn semata-mata dia cool tp sistem OS dia yg 'smooth', application byk, games dan komuniti support yg best...:x:x
  12. lutfee

    [WTB] iPad 1 dicari...

    As salam wc citizen.... :D Saya bercadang nak dapatkan iPad 1... Memandangkan iPad 2 dah keluar, jadi sesiapa yang bercadang nak jual iPad 1 sebab nak upgrade atau dah bosan bolehla inbox aku dengan kadar segera....:D korang bolehla offer iPad yg korang ada tapi pastikan itu adalah spek...
  13. lutfee

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    sekali dr eBay sudah muncul kembali daa...:D welkam back bebeh....:D
  14. lutfee

    NEWBIe EBAY

    cuba bro test lps tu result bg tau.... tak test mana nk tau kan...
Top