lutfee
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro..ada ym tak?ada beberapa soalan nak tanya.add saya protera2000@yahoo.com.thanks
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    salam bro lutfee dkt mana kt nak dpt photoshop full version byk trial jer..bila gn trial ni cepat pulak masa dia hbs..tq reply
    Offline
    salam bro lutfee...
    nk tnya, paymanent dlm paypal aku kena hold..
    mcm mna nk lpas ek?
    Xkan nk kena 21 ari gak..lgpun nk kena order brg dgn AN lg..
    Please....
    Offline
    Slm bro.. aku ni slh sorg yg gi meeting kt alamanda aritu.. Aku da mslh nk tye. Kt mane da service fax ke oversea? Ebay aku kena suspend, ni aku nk fax document kt ebay. Puas da cr kt KL ni, xjupe gak kt mane leh fax ke oversea. Arap dpt mmbantu. Tq
    Offline
    bro pakej grafik tu masih jual ke??? Yang Rm40..

    Add id YM saye. Saye nak beli skrang nazluvart@yahoo.com
    Offline
    salam..sy masih baru dlm dunia ni.nak tnya sikit pasal wordpress n hosting ble x?
    Offline
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada lutfee ... :) sila beri tunjukajar ya... :)
    Offline
    salam lutfee,
    sy pair awk dlm problogger to be..
    bole add sy?
    YM id : s_niezam
    thanks.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top