Recent content by lur4ys

  1. lur4ys

    nak beli acc ebay, paypal dan email ebay yang sudad verified

    mencari acc ebay jugak.. acc yang ada feedback positif lg byk dari negatif.. ebay account sahaja.. paypal takmo.. sape2 yang ade account yang idle dan rase nak jual, tlg pm ya.. Thanks
  2. lur4ys

    [FREE] Wordpress Premium Template - Optimize by Woo themes.zip

    Woo themes preview kat sini ($70) kalau nak bli kat situ jugak nak free kat sini File name: Optimize by Woo themes.zip File size: 1.98 MB Thanks
  3. lur4ys

    illuminati terbalik !

    bli domain ape2.. pastu redirect..
  4. lur4ys

    Ketika Paling Sesuai Untuk Join Bisnes Internet Global

    trafik beli tu untuk improve alexa ranking je bro.... dan untuk turunkan ga ctr
  5. lur4ys

    [WTB] Setup autoblog 2 bijik

    amende la adress ko ni... da jumpe satu..igtkan sesat ke afd mane tadi,,
  6. lur4ys

    web shopping cart

    jika mau multipurpose website (blog, ecommerce, etc) mcm ni, saya bleh buat http://ecommercedemo.fasttrek.com.my/#/home/
  7. lur4ys

    3 Rutin Harian Saya Bina Kredibiliti, Traffik dan Dapatkan Sales !

    mantap seyh brader kamil, patut la femes.. sy gune fesbuk untuk rakan2 saya je... sbb tu tak accept friend request brader kamil... sorry ek.
  8. lur4ys

    Ketika Paling Sesuai Untuk Join Bisnes Internet Global

    trafik? bole beli.. $5 untuk 10k spread over time... trafik nek alexa ranking nek.. invest $500 dapat 10000 visitor... berguna untuk......
  9. lur4ys

    nak beli website ecommerce...

    Nak secure connect payment option ke paypal.. wat sendri pon murah je.... http://ecommercedemo.fasttrek.com.my/ agak2 brape la klw upah org wat website camni? Sent from my old skool shit Nokia 3310
  10. lur4ys

    ani9415 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private...

    ani9415 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her. If you are trying to send this message to multiple recipients, remove ani9415 from the recipient list and send the message again. thanks
  11. lur4ys

    Kalau saya buat mcm nie ok tak? Jadi isu sensitif tak?

    blog tu untuk pe bro?
  12. lur4ys

    Facebook ditutup 15 Mac 2011 ??

    11 march nk update skali lagi pastu sminggu pastu tutup.. nice!!
  13. lur4ys

    abg hakaz.. js programming ada buat?

    abg hakaz.. js programming ada buat?
  14. lur4ys

    bro.. interested ngan fb JV? pm ya..

    bro.. interested ngan fb JV? pm ya..
  15. lur4ys

    nak beli website ecommerce...

    Nak WP ecommerce nye module? pm je.. FOC
Top