Recent content by loppaz

  1. L

    Blockbuzz - boleh buat duit.betul ke?

    salam.. ada sesiapa yang tahu pasal blockbuzz ni?? benda ni baru, diiktiraf, rating tinggi means trafik die..tp mcm ada yg tak kena.. ada sesiapa boleh beri pendapat? benda ni scam or betul? n sesiapa yang dah masuk, betul ke company bayar? bole tunjuk bukti? just nak tau, kalau benda ni...
  2. L

    Blogbuzz - boleh buat duit.betul ke?

    salam.. ada sesiapa yang tahu pasal blogbuzz ni?? benda ni baru, diiktiraf, rating tinggi means trafik die..tp mcm ada yg tak kena.. ada sesiapa boleh beri pendapat? benda ni scam or betul? n sesiapa yang dah masuk, betul ke company bayar? bole tunjuk bukti? just nak tau, kalau benda ni...
  3. L

    work4lr betul ke tipu?

    terima kasih bg pendapat.
  4. L

    work4lr betul ke tipu?

    ada sesiapa yang tahu pasal work4lr ni?boleh share,sbb kitorang nak tau..is it scam or can be trusted?humm..
  5. L

    penddekkan link yang panjang berjela-jela..

    trimas bro,info yg amat berguna untk newbie cam saye ni XD
  6. L

    penddekkan link yang panjang berjela-jela..

    klw semua org mcm bro ni kan bagus,moge2 ilmu bro akan bertambah-tambah lagi.. btway tengz bro^^
  7. L

    penddekkan link yang panjang berjela-jela..

    wahh yg ni cantik ni,dah kira bagus.. terima kasih banyak2 bro =)
  8. L

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    takyah la nak marah sngt..adik baru form3,mane la tau pape.. takleh tanye takpe,lain kali adik tak tanye dah.. k bye
  9. L

    Buat dengan dengan ClickBank memang real

    ouh,k tq bro.. then nk tanye lg boleh?selalunye promote link ni tak kena band ke dari mana2 forum? sory newbe lg..
  10. L

    penddekkan link yang panjang berjela-jela..

    salam semua warga WC.. adik baru lg dlm affiliate,so dlm kajian adik ade org kate link yg panjang2 ni tak bagus untuk promote, org tak suke..so adik yg noOb ni nak tanye abang2 n kakak2 semua macam mana nak pendekkan link yang pnjang tu n klw boleh nk tukarkan link tu jadi perkataan je boleh...
  11. L

    Buat dengan dengan ClickBank memang real

    tengz bro..tp camne nak penddekkan link ye? ni website die http://4a1e2sb2dzkt0ue5ue45rp1jfz.hop.clickbank.net/ saye amik dalam clickbank.helpp pellease
  12. L

    (Newcomers IM) Bagaimana cara mengelakkan diri daripada tertipu di Internet (SCAM)

    salam..tumpang lalu,adik nk try paste kat sini buleh? ni website flipping http://4a1e2sb2dzkt0ue5ue45rp1jfz.hop.clickbank.net/ saje nk try cz baru lagi dlm bab2 internet marketing ni XD
  13. L

    Lelaki mati ketika bermain komputer

    tu bunuh diri dah namenye...
  14. L

    Buat dengan dengan ClickBank memang real

    saya newbe lg dlm CB ni..actually saya memang zero dalam promote mempromote ni..kalau tak berkerberatan ajar la skit teknik2nyer huhu..
  15. L

    Kemenangan HAZAMA AF9 mengundang kontroversi..

    3suara lagi best!
Top