Recent content by liumandy61

  1. L

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Dia provide direction kepada tourist so takdela sesat dekat langkawi
  2. L

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Bagusla 5g ni macam macam bagi benefit untuk negara kita. Agak agak 5g telco mana paling bagus
  3. L

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    lepastu nak keep track transaction history pun senang. Semua ada dalam add boleh download je resit. Tak payah nak simpan bebanyak resit
  4. L

    Gajet Setel bagi 10% cashback?

    Untuk female driver pun selamat tak perlu keluar kereta jauh jauh. Yela dekat petrol station ni macam macam boleh jadi
  5. L

    photographer wedding masa depan

    Zaman modern sekarang tm nak buat apps smart parking smart traffic light pulak. Tak perlu la berebut parking lepasni
  6. L

    photographer wedding masa depan

    ala nak gambar lawa sebab hari kahwin kan, kita nak happy2 tapi gambar tak lawa boleh jadi sedih huu.. tunggu je tm punya 5g, mesti best sbb unifi mereka skrg pun ok, i selalu tak sabar balik rumah nk guna wifi sbb smooth kalah phone i hehe
  7. L

    photographer wedding masa depan

    Malaysia dah ada 5g kan? tapi telco2 skrg tgh test bnyak cases kt langkawi so tunggu je la hehehe.
  8. L

    photographer wedding masa depan

    betul tu haritu cousin aku kahwin gambar dslr dia connect kepada phone terus. Maybe ada apps dia kot
  9. L

    bayar parking kt sunway pyramid

    ada sesiapa yang tahu mcm mana nak bayar parking kt sunway skrg? sbb skrg katenya dah jadi konsep mcm smart parking, bayar skrg cashless dll.
  10. L

    Jom pigi melancong! Pigi Matta Fair

    I pun dpt travel pakej ke Cambodia di Matta fair PWTC hanya RM600 shj pigi ke SiemReap & Angk*orWat untuk 4 hari....
  11. L

    Cadangkan fitness centre yg best

    eh kad ni bukan utk travel ajer ker? supplement pun blh dpt diskaunt??!!!
  12. L

    kenapa macam ni?marah-NYA dgn line ni

    Warna putih punya iphone 4 dari celcom!!!!!!!!!!!! Saya guna digi dulu. Tapi tak dapat cari warna putih. Saya dah tanya celcom. Mungkin akan dapat minggu depan! Wakakaak…. Package mereka saja RM248 bagi 24 bulan. Bagi I ok package ni!
Top