Recent content by little_jack_mac

  1. little_jack_mac

    Private coaching. Jana RM1300 dalam 19 hari sahaja!

    Tuan, kalo dah start private coaching ni umumkan lah ye...saya berminat. thanks
  2. little_jack_mac

    Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini

    yeay...tp promotion xjd sgt lah...sape2 nak beli ebook RK!!! Mari Mari Mari!
  3. little_jack_mac

    Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini

    salam RK...link affiliate masih valid lagi ker?
  4. little_jack_mac

    Utk peminat EPL - Meh sini join liga WC Premier Lague

    fuh lega seri...defend mati ooo mlm nie...nani dok gelecek sampai jatuh, buang masa jer...pastu xtaulah si rooney nk wat per...ke hulu ke hilir...tp xjumpa lubang gol...haha anyway GLORY GLORY Man United....jemput join blog man united kat siggy saya (promote ckit). p/s: tolong lah torres kasi...
  5. little_jack_mac

    [WHY?] Kerana Nila Setitik...

    sesetengah pihak masih xpercaya yg internet ni leh jana duit. yg mereka tau utk dapat maklumat, tgk benda2 xsenonoh (kalo ada la), update gambar2 etc. walhal kat luar negara tuh, remaja kat sana dah buka mata dgn IM ni...xpela...mcm sy yg newbie ni pun sbnr nye dah tau lama gak, cuma kna byk...
  6. little_jack_mac

    Income RM60K Julai 09 Saja, Ramai Tak Percaya Lagi Dengan Bisnes internet

    haah 2 hari membaca...hari pertama dari page 1 sampai 18...hari kedua page 1 sampai 19 plak...haha...dua hari kan tuh...thanks bro jamal
  7. little_jack_mac

    SuperF2R Dah Tiba!

    yeah, thanks bro! byk2 thanks!
  8. little_jack_mac

    SuperF2R Dah Tiba!

    bro ringgithit...sy punya da testrun ker? akaun adsense tuh google dah approve ker?klo dah run, kasi taruk ckit skrin shot...xsabar nk tgk duit raya...hehe..anyway thanks team f2r bertungkus lumas!
  9. little_jack_mac

    Income RM60K Julai 09 Saja, Ramai Tak Percaya Lagi Dengan Bisnes internet

    2 hari baca thread ni... first of all...thanks bro JAMAL yg mengongsikan cerita mengenai hasil usaha beliau...dan sahabat WC yg lain juga...motivate dari bro JAMAL shj xcukup. sahabat WC yg dah berjaya pun leh bg motivation lebih lg...xgitu bro JAMAL... second...tahniah wat sahabat WC yg telah...
  10. little_jack_mac

    Dropshipping?

    thanks for sharing. ebook dah beli. baca jap. nnt update lagi perbincangan.
  11. little_jack_mac

    Dropshipping?

    ape nama dropshipper yg bekal kan brg diatas yg byk2 tuh?
  12. little_jack_mac

    Neobux PTC bayar segera...ada bukti..

    bro hafiz_saad, leh pm sy x. xbrape faham lah fungsi neobux nie. leh bg tutorial ckit x? lokasi bro mana? leh TT.hehe
  13. little_jack_mac

    salam bro, leh email sy x lebih lanjut ape kelebihan guna youtube utk jana wang...ni email sy...

    salam bro, leh email sy x lebih lanjut ape kelebihan guna youtube utk jana wang...ni email sy jackamanshah@yahoo.com sy berminat sgt...klo xbyk gak untung ckit pun jd lah
  14. little_jack_mac

    Autoblog dengan blogspot. Tolonggg...

    tu lah aku ingt nk tukar jd mcm wordprss punye. hehe.. satg mlm aku nk experimen...pastu minta pendapat
Top