Recent content by limtape

  1. limtape

    Dalam Negara Rate bank paling tinggi

    Hai semua! Aku mencari bank yang ada high rate of interest skrg ni? kalau ada bank yg tngah buat offer sekarang boleh tak bagitau aku berapa rate memasing ek? nak simpan duit dalam bank tersebut lah kalau ada sebab skrg aku ada 60k so berbaloi lah kalau rate dorang tinggi en
  2. limtape

    nak travel guna public transportation

    pernah try jugak beli kat situ tapi tah lah services agak mngecewakan wo. lepas cuba lah tngok review dorang tu teruk sngat. so nak try pakai RedBus app tu baca review macam best & byk benefits.
  3. limtape

    nak travel guna public transportation

    kan aku mmg nk gi memana kalau tak nak drive akan ambil bas ja..murah beb..pastu kalau beli online, ko puas hati boleh tgok seat mana ko prefer
  4. limtape

    nak travel guna public transportation

    mmg bas murah banyak weh..lari jauh tu harga dia..flight triple harga satu tiket bas..kalau ko tak kisah pasal brapa lama better ambil bas..duit lbih tu dah boleh buat duit jenjalan dah..
  5. limtape

    tips jaga enjin kereta & motor

    minyak kereta ni mmg important taw sbb klau u isi minyak yg tak baik mmg bagi byk isu kt u punyer enjin . aq ni skrg guna shell ron 97 v power . Bagus so far mmg ok . lagi pon i suka shell sbb minyak berkualiti lagi pon V-Power 97 juga membersih dan melindungi enjin bagi menjamin ketahanan di...
  6. limtape

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    ye warna dia sgt2 nampak exclusive dan mahal! suka betul tgk warna dia kalau putih tu its too mainstream kan hehehe... 1642323815 ye mmg akan kering punya and sidai pun cepat sangat kering maybe sbb tu mak aku suka sngt dia cakap kalau rosak pun 5-7 tahun akan datang, akan beli sama features...
  7. limtape

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    NA-V11FX2 model ni brand panasonic so far okay lah sebab nya ade blue ag+ lepas tu cepat siap, kurang rosak kat baju kan sbb top load, kita akan tarik baju keatas so mmg possibility utk baju koyak tu mmg tnggi lahhh lagi2 kalau baju jenis nipis.. xde dryer pun but dia kering gao2 juga..u sidai...
  8. limtape

    Teknologi Sapa yang pernah pakai washer panasonic ni?

    emmmm stainmaster ni lebih advance kot dari wash spin biasa tue sbb ak bukan lah pngguna panasonic pun... tp ak tau sikit2 lah sbb nya mak ak ade beli mesin basuh panasonic yg latest gak..
  9. limtape

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    bolehh bagi link ke apa lah sebab nak tahu juga model apa panasonic tu sebab aku skrang pun guna panasonic jugak... mostly guna panasonic sebab tahan lama kan... cuma nak upgrade front load
  10. limtape

    Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

    kannn kannnn! tertanya jugak mesin basuh ada air panas kan nanti boleh rosak basuh baju hahaha ooooo ke mesin basuh tu boleh basuh selimut tebal macam comforter?? bantal?? serious laaa! kalau ade, aku pun nak beli tk yah basuh dobi lagi.. brand ape tu ade app?
  11. limtape

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Aku dah lama pakai minyak XXXX ni,tapi baru2 ni aku g nk servis kete ,pomen tempat aku ckp yg engin aku mcm karat dan ada part2 yg tak okay. dia sggest aku try tukar petrol jugak.Mgkin jugak la sbb aku kete lama kan. Tapi why not cuba dlu apa org recommend..Mgkin korg just cite or gtaw je apa...
  12. limtape

    RON95 untuk Y15zr?

    Nak mintak pendapat korang lah. Aku ade niat nak beli Y15ZR 2021. Aku nak tanya boleh ke kalau aku nak pakai RON 95 untuk y15 ni? Sebab tengok member - member yang pakai y15 ni semua pam 97 je. Ade beza ker?
  13. limtape

    Anyone want to Drivejoy also?

    True also but still dreaming that BMW will give a free car, dreaming...… Test drive for a week also not bad la at least can drive the car for a week and go jalan jalan Test drive M or i models can I also dream for BMW i8 Roadster, dreaming.....
Top