Recent content by Likexise

  1. Likexise

    Trafficwave: Memang macam ni ke?

    imnica prob apa bro?
  2. Likexise

    Pelajar 9A SPM kecewa tak dapat masuk IPTA

    dia amek add math and fizik x? nk msuk matrix xsilap bkn ikut bapa byk A tp Fizik,Kimia,Math dan Add Math.. Campur total xlebih 12 ka..dh xigt..lama sgt dh.. Kalo smua A1 = 4 Smua B3 = 12
  3. Likexise

    Aik mana lg seringgit?

    Hutang Kakak =50 Hutang Adik =50 =100 Beli Baju = 97 Baki = 3 =100 Bayar Hutang = 2 (Kakak & Adik) Baki Hutang = 98 <-------Datang Dari (Baju+1 Baki) =100
  4. Likexise

    Ade ke cara - Duit Dari Maybank Masukkan Ke Akaun Paypal

    kalo guna rhb bank paypal xcharge ka?
  5. Likexise

    Bahaya Zina Serang Masyarakat Kita Sekarang

    trima ksih utk sharing bro :)
  6. Likexise

    Sapa Pakai Hostgator : Ada 3 Soalan Cepumas

    aku pon xbrapa tw..cuma dlu penah baca mana ntah..kalo cpu usage dh max, dia akan buka server baru...sbb tu dia claim unlimited..tp dia mgkin suspend kalo kita pkai utk benda2 yg dia xbagi..try tgk tos..
  7. Likexise

    Macam mana nak tambah berat badan?

    pegi gym..amek mass gainer..binabadan.com.. kalo xp gym, jgn mkn..rosak buah pinggang n hati kna tapis protein lebih hari2
  8. Likexise

    Iklan Yang Merimaskan ??!!

    thanks admin sbb tkar iklan baru =)
  9. Likexise

    Iklan Yang Merimaskan ??!!

    btol la..rsa rimas jgk
  10. Likexise

    WTS Google Adwords voucher worth RM125

    saya ada voucher jgk..spa nk bole pm..
  11. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Mmg menarik bro.. Hahahaha..susah gak nh..
  12. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Hehe...tq zamrie.. Igt nk minx royalti dh td:P
  13. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Tu la..mmg mudah kerja nk buat backlink..Yup dia akan baca tp mgkin akan jadi pelik sikit la kalo ayat tu bkn english.. Cam "wangcyber" dia xjelas sgt cam lidah melayu cakap..Tp bro bole adjustkn perlahan atau laju setiap perkataan tu..contoh..I liiiikeee.. Tapi yg bestnya, bro bole tarik minat...
  14. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Haah bro..monthly payment.. tapi harga discount tak naik bulan kemudian cuma kalau stop kena charge harga asal balik...
  15. Likexise

    Teknik CLICKBANK Zyan+ZamrieBuat Duit Di FiverrFreelanceArtikel+Video Marketing

    Memang MANTOOOP bro... Ada 2 Package iaitu :- Power package dan Business Package Power Package ($47.00 / mo) - 50 Downloadable Videos Per Month - Popular! Turn Articles To Live And Talking Videos… In 3 Minutes or Less! Gigya wildfire spreads your videos on Blogs, Social...
Top