Recent content by lanchini

  1. lanchini

    4 Tahap Kemahiran Adsense. Kenali Tahap Anda!

    Ok dah vote.. Result setakat ni nampaknya ramai yang level intermediate mengikut skala TT berikan..
  2. lanchini

    Selamat tinggal perniagaan internet

    Bro, Sy amat memahami keadaan bro. Memang perniagaan internet ni tak seindah dari yang digambarkan. Lebih ramai yang gagal dari yang betul2 berjaya. Mungin rezeki bro ada lagi. Tp kalau nak tinggal terus membazir pulak ilmu yang bro kumpul selama ni. Pendapat sy bro boleh bekerja semula dan...
  3. lanchini

    Bonus saya untuk pembeli Teknik Pemasaran Email!

    Nampak cun la SAP pro edition ni.. Bertuah siapa yang dapat Bonus ni. Bro bearnerd, bila nak release skrip baru ni?
  4. lanchini

    24 Mei 2010 : Ianya Bakal Muncul...

    30 unit dah laku dalam beberapa jam shj, produk PANAZ ni..
  5. lanchini

    Motivasi terhebat!

    Dasyat betul bunyi lambo gerak secara konvo ni, menusuk kalbu! Moga ada ahli WC yang berjaya milikinya satu hari nanti. Sy doakan.
  6. lanchini

    (panas) punca chong wei kalah dengan lin dan

    Datuk Misbun patut nengok ni, mungkin ada hint bagaimana nak tingkatkan prestasi Chong Wei : )
  7. lanchini

    malam pertama

    Thanks TT atas perkongsian ini. Tak dapat nak bayangkan bagaimana 'Malam Pertama' tu nanti. Rasanya diri ni jauh dari bersedia lagi..
  8. lanchini

    24 Mei 2010 : Ianya Bakal Muncul...

    Salam bro, Sy pun berminat nak tau apa 'skill' wajib yang dimaksudkan bro Razif tu.. Check PM bro.
  9. lanchini

    idea boleh dijual ke?

    500K adalah satu pelaburan yang besar.. Susah nak cari pelabur sebab mereka perlu diyakinkan betul2 bagaimana projek ni boleh beri untung. Saudara TT, boleh tak cerita sikit profail TT dan apa kaitan dengan idea ni? Mungkin dari sini orang semakin yakin dengan apa yang you cakapkan tu ( boleh...
  10. lanchini

    Tawaran Rebet Tertinggi (RM200) Untuk Program RM20,000 Dalam 20 Hari

    Gud luck bro, moga usaha bro berjaya. Mana tau dapat lebih drpd sasaran tu kan..:D
  11. lanchini

    Tawaran Rebet Tertinggi (RM200) Untuk Program RM20,000 Dalam 20 Hari

    100% komisyen tu, TT mesti ada 'udang di sebalik mi' ni.. : )
  12. lanchini

    Untuk isteri / awek/ kekasih tersayang sempena WORLD CUP

    Haha, lawak betul baca artikel dr kaki bola jenis hardcore ni..
  13. lanchini

    Sorry PDRM silap sapu

    Dasyat betul pencuri kereta kat malaysia ni, keta ketua polis negeri pun di boleh 'ter'sapu. Keta2 lain gamaknya dia buat macam sapu sampah je, senang-senang je boleh curi...
  14. lanchini

    Interview: 12 Top Online Entrepreneurs Share How Hard They Work

    Mm, memang betulla tak senang nak senang ni.. Kebanyakan mereka yang dah established pun still kena kerja 7 days a week.. Inikan pula kita yang baru nak bertatih.. Lagi banyak kerja.
  15. lanchini

    Experimen Adsense $1000 Sebulan (Halal)

    Keep it up bro TT, Kata orang ilmu bermanfaat ni makin kita beri , makan banyak yang kita dapat, InsyaAllah. Teruskan usaha bro berkngsi teknik2 yang digunakan tu, ramai yang nak belajar ni..
Top