Recent content by Lamanutama

  1. Lamanutama

    EVENT MANAGMENT INVESTOR

    salam , saya memerlukan investor! dalam kadar segera. untuk membuat proses event saya berjalan lancar. memerlukan seorang yang boleh invest sebanyak RM10 - 15k . untuk melancarkan perancangan event saya di Pahang. Kelebihan investor akan mendapat 50% keuntungan daripada Invest. 1 booth...
  2. Lamanutama

    40% Off New Mudah Clone Script, 10/12/2019 Terbaru (Fully mobile web)

    Masih ada? Sebab berminat ni ! Urgently
  3. Lamanutama

    Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

    Power power Mintak tumpang lalu otai otai hehe
  4. Lamanutama

    Iklan Di Fanpage Lebih Dari 1 Juta LIKE!

    assalammualikum, ada lagi servis awak tawarkan?
  5. Lamanutama

    Mencari untuk apa apa tugas?

    Assalammualikum Apa khabar warga wc Hajat saya pada hari ini ingin bertanya kepada sesiapa yang memerlukan perkhidmatan apa sahaja asalkan halal. Saya hendak membayar hutang orang dan jugak nak memerlukan duit belanja untuk tampungan belajar saya. Jika ada boleh lah tolong bagi saya...
  6. Lamanutama

    0122593236. Call aku nak buat servis ni untuk video youtube. Nak view 500 like 50

    0122593236. Call aku nak buat servis ni untuk video youtube. Nak view 500 like 50
  7. Lamanutama

    Pelukan Servis LikeFanPage Targeted Malaysia.

    Siapa ada servis termurah boleh offer PM sekarang! :) PERLUKAN DENGAN SEGERA!
  8. Lamanutama

    Modal untuk islamic tshirt

    takda bantuan lagi kea? saya harap sangat ada.
  9. Lamanutama

    Modal untuk islamic tshirt

    Seharian saya menanti untuk otai otai pos. alhamdulilah ada juga, abang Reez betul kawan saya seronok meniaga sekarang ni abang. Untung boleh sampai RM5k sebulan. padahal student jea Saya sekarang nak perlukan modal permulaan. untuk perkenalan produk saya. saya berharap sangat abang reez kita...
  10. Lamanutama

    Modal untuk islamic tshirt

    ASSALAMMUALIKUM Saya ingin Meminta Bantuan Abang Abang Otai Atau Seangkatan dengan nya. Saya ingin memulakan Bisness Baju Islamic. Tetapi menghadapi kesukaran untuk mendapat Modal. Jadi saya ber harap ada di antara abang abang dapat memberi saya pinjaman untuk memulakan Perniagaan...
  11. Lamanutama

    Servis menaikkan followers, likes, viewers, plays & banyak lagi!

    Memang international ek? takde local followers ke kalau saya buat dekat twitter.
Top