Recent content by LadyGreen

  1. LadyGreen

    Drama web best ,lawak & etc

    bes ye cite nih,kene la gigih cari nanti +Bertakafur+
  2. LadyGreen

    Luar Negara Dahi keluarkan nanah gara-gara suntikan kosmetik

    ngerinyeee,padah suntik bendalah yang bukan-bukan
  3. LadyGreen

    Luar Negara Benjy ditahan polis Indonesia sorok syabu dalam dubur

    tak serik-serik lagi dengan kes dadah die ni+Berkerut+
  4. LadyGreen

    Dalam Negara Viral Myvi putih himpit penunggang motosikal di NKVE

    kebanyakkan orang pandu myvi kenape asik glamer buat hal+Pusing+
  5. LadyGreen

    [JANGAN SILAP LAGI!!] Tips Penting Untuk Letak Nama Perniagaan Korang

    terima kasih atas infonyeee,sangat berguna pada saya
  6. LadyGreen

    5 panduan kekalkan kulit segar dan cantik

    yang penting kene pandai cari produk yang serasi.pastu kene tahu ramuan yang tak sesuai dengan kulit kita
  7. LadyGreen

    Petua penjagaan rambut

    teringin nak rambut lebat dan bersinar,salah pilihh shamppo je mesti gugur terukk sobsobsob
  8. LadyGreen

    Hari sesuai potong kuku

    kadang kalau tak sempat, main belasah je potong kuku tak ikut sunah.bila nak guna cepit kuku time tula hilang tah ke mane+Berpeluh+
  9. LadyGreen

    3 Cara Paling ‘Malas’ Menjaga Kulit Muka

    kalo datang time malas,nak cuci muka pakai pencuci pon malasss.tapi kalau malas macam mana nak kulit cantik dan feloles ye tak mihmihmih
  10. LadyGreen

    Dalam Negara 2 jari putus dihempap besi penutup longkang cuba ambil dompet terjatuh

    sesungguhnya,,,malang memang tak berbau.....
  11. LadyGreen

    Luar Negara Budak hingusan 11 tahun bunuh diri demi kekasih

    Macam-macam budak zaman sekarang nih+Aghh+
  12. LadyGreen

    Lucu Nak Cite Pun Malas

    ni memang pemals tahap nak kene tikam ni +Voodoo+
  13. LadyGreen

    Ciri Bold, Italics, Strikethrough dalam WhatsApp

    dulu zaman remaja beria guna Line lah,wechat lah..Now guna whatapp jek
  14. LadyGreen

    Cucur Ikan Bilis Lembut

    sedapnyee,lagi2 kalo makan time hujan.pastu cicah dengan sos.
  15. LadyGreen

    Kempiskan perut

    saya sekarang tengah cuba amalkan minum lemon panas campur halia,mudahan kempis perutkuu