Labanon
Reaction score
7

Profile posts Latest activity Postings About

  • Labanon...
    Sya mmg respek ngan awak...
    sya harap kita dapat jadi kawan...
    n saya nak belajar drpd awk...
    Huhu.. saya tak perasan lak ada msg2 di sini :p So, if ada apa2... sila PM yer.. Sorry sebab memang tak tau kewujudan benda ni :D
    Z
    Salam,

    Tak tido lagi ko....? Boleh bui pendapat kalo kawe nak buat web site jual produk?
    huhuhu... saya nampak, ramai juga yang tanya soal-soal penting di
    ruang visitor messages ni... :)

    saya cuma nak nyatakan, yang, fungsi visitor messages ni tiada
    notifikasi pop-up seperti yang ada pada fungsi private messages (PM).

    jadi, saya cadangkan, untuk hal-hal penting, terus sahaja PM
    Labanon. insyaALLAH, Labanon akan aware dengan PM-PM anda... betul
    tak Labanon? heheheh... :D

    p/s: nyatakan ini... bimbangkan kalau-kalau mesej yang ada di sini
    adalah penting, dan Labanon tidak dapat lihat dengan kadar yang
    segera... kelak, ia akan rugikan banyak pihak...

    just my 3 cents... :D

    p/s: sebab tu... saya tidak aktifkan langsung visitor messages di
    profile saya... huhuhu... :D
    Z
    a'kum saudara labanon....

    saya baru je kat sini...
    nak tau skit sbanyak tentang
    nok wat blog pah tu bulh pitih harap
    dapat tunjuk ajar
    tima kasih
    P
    salam bro,
    bru je bankin duit..
    dh x sbar nk baca ebook saudara neh..
    Salam. Bleh tak bagi beberapa contoh website yang ada gunakan pakej niagakit. Saya nak tgk rupa dia camner...

    Thanks.
    Saya dah ada blog yang pakai hosting sendiri kat Blogger.Masalahnya bila saya upload skrip banner,tak timbul2 dalam blog saya tuh.Satu lagi,kalau nak pakai hosting Wordpress atas nama domain sendiri tu macam mana.....nak tambah Add Page Element untuk skrip tak kisahlah Adsense atau Clickbank pulak macam mana...?
    salam buat labanon,
    sy bru beli produk saudara pada pukul 4 ptg td..
    sy gune cimb atm transfer..
    bile bole dpt ye ebook 2??
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top