Labanon
Joined
Likes
7

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam Bro, tadi saya buat banyak thread pasal tak perasan yang ni kene bayar...saya baru dah bayar melalui acc Mr Mohd Suhaimi. Minta postkan Thread yang saya buat last sekali bro k... Thread tu saya submit lam jam 0150.. kat WTS AFF BONUS bukti pembayaran saya dah antar ke admin@wangcyber.com dan http://wangcyber.com/forum/sendmessage.php
    Offline
    assalamualaikum....
    sy baru je register kt sini...
    sy nk tanye mcm mane kamu buat duit pakai internet..?
    sy bukan ape, sy x tau langsung pasal bisnes internet ni...
    lg pun keluarga sy org susah...
    sy cube ingin bantu mereka..
    Offline
    salam,sy tgk bro mod kt jualbeli paypal nk ty kenape post sy xapprove n apa kelayakkn nk jual paypal kt WC NI
    Offline
    Salam bro,
    sy buka thread tadi byk kali sbb tak tau dia visible sebelum kena approved dgn Mod..
    minta tlg review yg last thread sy buka jer...
    terima kasih
    Offline
    salam bro.. nk tanya ada wat servis salesletter dak? tuk produk fizikal.. boleh state upah bapa? pls pm me back ya.. tq...
    Offline
    salam bro Labanon, boleh saya tanya sikit,
    adakah ebook 10k tu dari pengalaman bro?
    so, saya rasa mcam best je produk bro,
    degr cerita bro buka niaga kit? betul ke?
    berpa harganya tu?
    oh ye, bro ada url blog tak, kalau ada saya
    nak exchange dgn bro boleh? itu pun kalau sudilah :D
    ni blog saya :www.smartnoorzabiz.com
    anchor : smartboon
    ok tq,
    salamt myambut maal hijrah :)
    Offline
    salam. maaf mengganggu. saya hafiz lidin aka pitt ingin menjemput anda menjadi rakan JV produk saya, Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris. Maklumat lanjut boleh lihat disini -> http://tinyurl.com/lsrols
    Offline
    salam tuan, thread saya berkaitan thread saya di ruanga WTS, sebentar td pada waktu pagi ada..lepas tue saya dh masukkan gambar2 dsebagainya, tetiba thread saya tiada..adakah sudah di buang oleh Admin??
    Offline
    alo bro,nak tnye 101 tips adsense tu masih relevan ke skang?tips tu untuk blogspot or yg domain bebayar pnye?
    mm,tlg reply kt emel ey,ak jarang cek wc ni.xreti sgt nak gune..hehe
    adibonzz@yahoo.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top