Recent content by kyotoloves

  1. kyotoloves

    Dalam Negara Petronas lancar kempen Love Local bersempena Kempen Beli Barangan Malaysia

    https://www.malaymail.com/news/life/2020/09/09/buy-malaysian-petronas-encourages-malaysians-to-support-its-love-local-camp/1901527 PETALING JAYA, September 9 — Petronas Dagangan Berhad (PDB) has rolled out its Love Local campaign to encourage Malaysians to stimulate domestic consumption. The...
  2. kyotoloves

    Channel youtube mana pilihan korang?

    aku penah ada prob dgn app ni, aku chat je dgn cs dia laju dia reply. settle terus masalah tu. kalau apa2 pun chat je dgn cs diorg, kira mcm x brckp sorg2 la laju je org reply haha.
  3. kyotoloves

    Channel youtube mana pilihan korang?

    ade video ker? mula2 susah gak nk gune, sbb lama betul loading, cuak la effect ke tak kang org blkg marah haha. lama2 elok je guna, laju je tekan2 dah.
  4. kyotoloves

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    ni kan skrg dah app setel tu? korang click2 je kt app tu, then isi je minyak, x yah beratur segala bagai.. kan senang tu
  5. kyotoloves

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    haa itulah, kdg2 ada je yg suka gerak tgh malam nak elak jem tapi itu sebenarnya masa tidur kita, fikir2kanlah hehe
  6. kyotoloves

    photographer wedding masa depan

    Aduh boleh pula bateri kamera habis. Nasib ada ipong baru, pasni cameraman sume gune ipong je ke teww haha
  7. kyotoloves

    photographer wedding masa depan

    Haah betul. Ada kwn smpai guna dua photographer utk backup kot gambar kawin dia tak lawo, asyuk kan boleh la hahaha. Haa aku pun guna unifi gak, kalau ad aproblem pun laju je tak de masalah. Even kt kampung pun pasang streamyx memang ok je.
  8. kyotoloves

    Track lokasi dan kegunaan peralatan hospital

    Umobile 4g pun mcm hangat2 taik ayam je. Tapi diorang tahu diorang tak mampu lagi smpai 5g
  9. kyotoloves

    Track lokasi dan kegunaan peralatan hospital

    Ada duit pun tapi tak mahir dlm apa yg diorang buat takleh go on jugak bro. Tu yg asyik tumpang org lain punya servis je haha
  10. kyotoloves

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    Tm en mmg sejak azali lagi ada dah infra sendiri. Nak harap telco lain, hampeh. Diorang tu sembang 5g bukan main tapi infradia dpd tm jugok. Mcm fiber internet diorang skrg la, guna je tm punya apedehal
  11. kyotoloves

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    Ini mcm maxis fiber la, masa mula2 suruh kita beli bukan main haa pum pang pum pang sembang hebak sungguh! Bila prob, ada dua je, restart router, dgn tunggu technician TM dtg. Dah tahu ngko yg provide service ni, x de technician sendiri ke. alahai
  12. kyotoloves

    Pulau digital pertama dunia ada kt malaysia?

    Kan skrg telco semua tgh buat 5g, tapi aku bangga sebab tm dah buat pulau Langkawi jadi pulau pelancongan digital pertama di dunia! Sebab 5g dah implement kt sana sebab tu la.. Menarik kan? http://www.bernama.com/bm/news.php?id=1806241
  13. kyotoloves

    telco sesuai untuk 2020

    Member aku duduk subang skrg, dia dpd azali lagi pengguna setia tm, dia kata okay je line 5g kt sana.. Mmg superb la.. Aku harap still kekal la speed dia gitu kalau nk buat 5g ni, aku pun nk gak area aku ni ada hahaha
  14. kyotoloves

    telco sesuai untuk 2020

    Celcom dgn maxis tu collab je lebih pastu ada org kata gaduh pula.. Ntah la aku.. Tapi tu aku terfikir dah mcm mana pula la diorang nk buat 5G ni, selama ni guna infra tm jugok
  15. kyotoloves

    teknologi medikal 2020

    Mcm apa yg kita tahu skrg, 5G makin meluas serata dunia.. 5G pun laju berbanding current 4G skrg.. Malaysia pun x terkecuali utk ada 5G by 2020 or 2021. So korang rasa bahagian medical yg mana korang nk bagi olahan dgn 5G?
Top