Recent content by kuro312

  1. kuro312

    Teknologi ASUS Mengumumkan Papan Induk ASUS B250 Expert Mining – Hadir Dengan 19 Slot PCIe Untuk...

    bapak laaa ni mmg btul2 nak jadi full time miner.. tapi skrg ni tak tau la berbaloi ke tak nak mine.. semua kos dah mngkat
  2. kuro312

    Teknologi PS4 Slim 500GB Kini Berharga RM1149 – Diskaun RM200 Sempena Merdeka

    dah bagi diskaun pun tak mampu nak beli gak hukhuk
  3. kuro312

    Teknologi Uber Memperkenalkan Ciri Hentian Tambahan – Tambah Sehingga Tiga Hentian Untuk Setiap...

    aku sorang je ke yang tak pernah naik grab uber ni hahaha
  4. kuro312

    Dah main Clash Royale?

    ada lagi ke yg main game ni... rasa mcm nak jual la acc game ni huhu
  5. kuro312

    Game hero ada game baru eh?

    rmai ke player dlm game tu? tournament tu mcm nak tarik org main je
  6. kuro312

    Steam Games!! Apa game yg popular?

    dalam steam aku main dota2 je la,, nak main game lain byk yg kena byr huhu
  7. kuro312

    Muzik Di sana cinta disini rindu-Tajul & wany

    open tread nak cite pasal lagu,, last2 cite borak plan internet haha +KetawaSinis+
  8. kuro312

    Salah Orang Lain; Orang lain yang kena!!!

    acah acah je dia ni... ko igt ko power +Menyumpah2+
  9. kuro312

    Dalam Negara Nombor plat AKU BOSS dibida RM74,000 - AKU1 RM270,899

    no plate saje dah sama dgn harga kete +Pusing+
  10. kuro312

    Simkad apa paling banyak GB dan murah

    bagi aku umobile la paling best sbb byk promotion hehe
  11. kuro312

    One Piece Forever

    igt lagi time study dulu start tgk anime dari mula smpai lepas ace mati.. gigih gila follow huhu
  12. kuro312

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    bro xor, klu kita bru rent referal dan dia lgsg x klik dr mula2 rent, ap yg kita kna buat kat dorg ni? nak extend ke, atau kne recycle? xpun biar kan je..cer komen skit :D
  13. kuro312

    TeknikSimpleClickbank.com

    salam bro RK, sy da buat byran pd khamis mggu lps tp sy masih lg x dpt ebook bro..mcm mna ni?
  14. kuro312

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    mse paypal x verify lg, bole x wat mcm ni? PTC lain cashout ---> Paypal ---> Neobux
Top